DUNO Vrouwen 1: wel de complimenten, niet de punten

12 april 2018 0:00

Olympia Vrouwen 1 - DUNO Vrouwen 1 2-0, zondag 8 apil 2018
Vandaag moesten we naar Olympia. Thuis verloren we onnodig dus hadden we wat recht te zette We begonnen met Danilla Amatdawoed, Kim de Koning, Mellissa van Oeveren, Carolien Wegman, Debby Dam, Ramona Lukassen, Lotte Barmentloo, Sarah Leidelmeijer, Diaan van de Vlist, Zuleyha Dalgic en Deborah Bron.

De wedstrijd ging vrij op en neer al had Olympia in het begin iets meer overwicht. Maar echte kansen kregen ze niet. Het werd meer een slag op het middenveld. Olympia speelde vrij fysiek, maar als wij een keer fysiek speelden kregen we steeds een vrije trap tegen. Gelukkig probeerden we wel te voetballen.

Toch was de eerste echte grote kans voor ons. Jammer genoeg schoot Deborah recht op de keeper en Zuleyha was ook dicht bij een goal. Ook Danilla moest een keer goed handelend optreden en bleef het bij rust 0-0.

De tweede helft hetzelfde beeld: we kregen wat kansen via Lotte en Ramona. Diaan werd diep gestuurd en duidelijk neergelegd door de keepster, maar de scheidsrechter deed net of hij niks gezien had. Niet lang erna werd Mellissa duidelijk vastgehouden in het strafschopgebied en weer deed de leidsman niks.

Helaas sloeg het noodlot toe: Debby raakte de bal verkeerd en zo kwam de bal voor de spits 1-0. We bleven het proberen, maar de 1-1 wilde niet vallen. Vlak voor tijd werd het door een afstandschot 2-0.

Alleen maar complimenten hoe jullie speelden.