Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tijdelijk duoschap Leenheer/Ruijl vervangt voorzitter Van Doorn

Tijdelijk duoschap Leenheer/Ruijl vervangt voorzitter Van Doorn

15 mei 2019 12:30

GZ

Na bijna zes jaar voorzitter te zijn geweest van DUNO, heeft Henri van Doorn vanwege gezondheidsredenen zijn taken noodgedwongen vanaf heden neergelegd. Het voorzitterschap wordt tijdelijk waargenomen door vice-voorzitter Henk Ruijl in duo-schap met erevoorzitter Rob Leenheer. Dit is een tijdelijke situatie die tot maximaal de ledenvergadering in november van dit jaar zal duren.

Het bestuur zal spoedig met de werving van een nieuwe voorzitter beginnen. Een profielschets is in de maak. Rob Leenheer was eerder langdurig voorzitter van DUNO en beschikt over veel bestuurlijke ervaring. Hij was samen met Henk Ruijl een van de mensen achter de realisatie van Haagsche Dynamiek, ons huidige complex. "Ik wil de club, zeker als erevoorzitter, nu graag helpen, "aldus Rob Leenheer. "Voor alles wil ik wel helder hebben dat het om een afgebakende periode gaat. Die duurt tot de ledenvergadering."

Henk Ruijl is al vele jaren vice-voorzitter van DUNO. "Gelet op wat nu nodig is, is het fijn dat Rob het bestuur terzijde wil staan. Het tijdelijk voorzitterschap is nu helaas noodzakelijk, na het wegvallen van Henri van Doorn. Samen met Rob is dat op ad interim basis goed te doen. Maar net als voor Rob geldt: dat duurt uiterlijk tot de ALV in november. Dan moeten we er met elkaar in zijn geslaagd een nieuwe voorzitter te hebben gevonden."

Het bestuur spreekt de hoop uit dat voorzitter Henri van Doorn, die noodgedwongen door gezondheidsredenen vertrekt, gaat herstellen. We wensen hem beterschap toe in deze zware tijd.

Leenheer Van Doorn
Rob Leenheer (links) bij zijn afscheid als voorzitter en benoeming tot erevoorzitter door Henri van Doorn (rechts).


Bron: DUNO bestuur
Delen

Lees meer over:
Henk Ruijl Rob Leenheer

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!