Activiteitenteam - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteitenteam

Activiteitenteam

Het activiteitenteam is bereikbaar via het contactformulier of via activiteitenteam@hsvduno.nl.
 
Activiteitenteamvoorjaar2021.jpeg

Het complete team, zittend op de bar: Annelies Looije, Lieke Pije en Ellen Vrolijk. Staand: Jany Taal en Sandra Riemen.

DUNO jeugdkamp komt er aan en dit kun jij eraan bijdragen

25 mei 17:45  Ook dit jaar gaat DUNO op jeugdkamp! Het jeugdkamp staat ditmaal gepland bij De Roerdomp te Westelbeers en het is van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli. Als altijd doen we graag weer een beroep op jouw als DUNO'er of vriend(in) van groen-zwart.... voor het sponsorbord. Als je iets wil sponsoren kun je een mail sturen aan jeugdcommissie@hsvduno.nl en daarna ontvang je een betaallink. Zie hieronder wat je kunt sponsoren.meer »

281x gelezen

Hij komt, hij komt! Op donderdag 1 december...

24 november 7:00  Hij komt, hij komt! Op donderdag 1 december komt de Sint met zijn Pieten langs op DUNO. We maken er dan een mooi feest van dat jij zeker niet mag missen. Hieronder lees je er alles over. Wij hebben er nu al zin in!meer »

156x gelezen

Eindverslag DUNO jeugdkamp 2022

4 juli 15:15  Eindelijk was het zover! Vrijdag 24 juni Duno HEINO Kamp 2022. Ruim 65 kinderen en 20 man/vrouw begeleiding vertrokken rond 16.00 uur met de bussen op weg naar HEINO.meer »

222x gelezen

TERUGBLIK DUNO JEUGDKAMP: Bekijk hier alle foto's en video

30 juni 7:00  Wat was het weer een geslaagde editie van het DUNO jeugdkamp in summercamp Heino. Bij deze weg willen wij het activiteitenteam, de begeleiders alsmede de sponsoren van harte bedanken.meer »

489x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 3

27 juni 7:00  De derde en daarmee de laatste dag van het DUNO-jeugdkamp zit erop. De dag begon rustig, waarna het tijd was voor de jaarlijkse ochtendgymnastiek. Vervolgens gingen we met zijn alle richting het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om de koffers in te pakken en de kamer op te ruimen. Hierna werden de groepen verdeeld en ging de één een zaalvoetbaltoernooi spelen in de sporthal, terwijl de ander een speurtocht hebben gehouden. Hierna was het tijd om naar huis te gaan. Ditmaal in een grote dubbeldekker. Omstreeks 15:45 uur arriveerde de bus en konden de kinderen herenigd worden met hun ouders/verzorgers. Wij hopen dat jullie een geslaagd weekend hebben gehad, en hopelijk tot volgend jaar. #Maartenbedanktmeer »

283x gelezen

Vrijdag is het zover: DUNO jeugdkamp 2022 gaat beginnen!

23 juni 13:00  Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 24 juni gaat onze jeugd tot en met 13 jaar op kamp. Wauw, een feestje om naar uit te kijken! Het is een omvangrijk gezelschap van liefst 86 spelers en vele begeleiders dat op pad gaat. De bestemming is net zoals vorig jaar 'Summercamp Heino in Wijhe'. We horen alom om ons heen dat iedereen er bijzonder veel zin in heeft. Daar is alle reden toe! Let op : Vergeet vanavond niet je tas(sen) in te leveren. Lees hieronder alle informatie op een rij.meer »

308x gelezen

FOTO'S & VERSLAG : Haagsche Dynamiek omgedoopt tot Halloween

7 november 14:45  Eindelijk!!! Het kon weer, een activiteit op DUNO met alle kinderen om ons heen. Wat fijn dat dit weer (even) kan. Iedereen is hier wel weer aan toe. En we hebben het geweten: wat liepen de aanmeldingen snel op! Zo snel zelfs dat we een stop erop moesten zetten. Ruim 80 kinderen hebben zich opgegeven voor de Halloween bingo. Een record! meer »

633x gelezen

Ja, hij komt! Op woensdag 24 november is Sint op DUNO

23 oktober 7:00  Ja, hij komt! Op woensdag 24 november doet Sinterklaas DUNO aan en jij kunt van de partij zijn. Natuurlijk is ons DUNO Activiteitenteam al helemaal druk aan de slag om er een onvergetelijk Sinterklaas-feest van te maken. We hebben wel wat in te halen na alle corona-beperkingen. Hieronder lees je er meer over in de flyer van DUNO's Activiteitenteam, zorg dat je Sint niet mist dit jaar!meer »

264x gelezen

Kerstbingo in aantocht: op vrijdag 10 december is het zover

19 oktober 12:00  De volgende bingo op DUNO is alweer in aantocht. Op vrijdag 10 december zal de feestelijke KERSTBINGO gehouden worden. Met bijpassende dresscode. Hoeft natuurlijk niet over de top, mag wel!! Meld je gauw aan via dunobingo@gmail.com en doe dat op tijd, want de belangstelling voor de bingo op DUNO is altijd groot. Let op: Deelname is vanaf 18 jaar. Hopelijk tot dan. meer »

379x gelezen

Niet te missen: Herfstbingo op vrijdag 1 oktober - geef je nu op

31 augustus 7:00  Op vrijdag 1 oktober gaan we weer bingo-en met zoals altijd leuke en mooie prijzen. Bij DUNO is dat een evenement dat je niet mag missen! Naast deze mooie prijzen, hebben we ook weer de geldrondes, geliefd bij alle aanwezigen. Deelname is vanaf 18 jaar en ouder. Lees hieronder verder hoe je je eigen kunt aanmelden. Natuurlijk rekenen we op jouw komst, maar wees er wel snel bij. Het aantal deelnemers is gelimiteerd.meer »

523x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!