Activiteitenteam - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteitenteam

Activiteitenteam

Het activiteitenteam is bereikbaar via het contactformulier of via activiteitenteam@hsvduno.nl.

IMG_4147.jpeg
Achterste rij (van links naar rechts):
Lesley Rijken, Kimberley van de Wiel, Sandra Riemen

Voorste rij (van links naar rechts) :
Marjolein v Zijl-Rampaart en Davinia Bruijninx 

DUNO-TV: Zo griezelig was Halloween (video met verslag)

7 november 6:00  Zo griezelig was Halloween op DUNO! Deze video laat er geen twijfel over bestaan. Heel veel vrijwilligers van DUNO hadden zich uitgesloofd om ter gelegenheid van 100 jaar DUNO er een extra feestelijk samenzijn van te maken. Nou ja, feestelijk: vooral griezelig dus. Wat was het spannend. We kijken nog eenmaal terug. Gelukkig werden alle DUNO-youngsters er goed doorheen geholpen en was er na afloop ook nog een (ja ook dat nog, spannende) bingo.meer »

284x gelezen

100 jaar DUNO: Griezelen op 3 november met daarna bingo

6 oktober 12:00  We doen van alles en veel leuks rond 100 jaar DUNO, maar een van de spannendste activiteiten is zonder meer op vrijdag 3 november. Dan is er een DUNO-griezeltocht (en voor wie de beelden van eerdere edities heeft gezien, maak je borst maar nat) met aansluitend een bingo voor de DUNO-jeugd. Jubileumcommissie en Activiteitenteam kondigen hieronder aan wat je moet doen om erbij te zijn.meer »

430x gelezen

VERSLAG : DUNO's Familiedag wederom een succes

25 juni 14:30  Het activiteitenteam team en andere vrijwilligers waren al vroeg uit de veren om alles klaar te zetten voor de familiedag. Luchtkussens en buikschuifbaan worden bezorgd en opgezet, kraampjes voor enveloppen trekken, suikerspin, popcorn, chips snoep en limonade worden opgebouwd. Alsmede de grill voor de broodjes hamburger. Het ziet er al snel feestelijk uit. meer »

524x gelezen

DUNO jeugdkamp komt er aan en dit kun jij eraan bijdragen

25 mei 17:45  Ook dit jaar gaat DUNO op jeugdkamp! Het jeugdkamp staat ditmaal gepland bij De Roerdomp te Westelbeers en het is van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli. Als altijd doen we graag weer een beroep op jouw als DUNO'er of vriend(in) van groen-zwart.... voor het sponsorbord. Als je iets wil sponsoren kun je een mail sturen aan jeugdcommissie@hsvduno.nl en daarna ontvang je een betaallink. Zie hieronder wat je kunt sponsoren.meer »

425x gelezen

Hij komt, hij komt! Op donderdag 1 december...

24 november 7:00  Hij komt, hij komt! Op donderdag 1 december komt de Sint met zijn Pieten langs op DUNO. We maken er dan een mooi feest van dat jij zeker niet mag missen. Hieronder lees je er alles over. Wij hebben er nu al zin in!meer »

246x gelezen

Eindverslag DUNO jeugdkamp 2022

4 juli 15:15  Eindelijk was het zover! Vrijdag 24 juni Duno HEINO Kamp 2022. Ruim 65 kinderen en 20 man/vrouw begeleiding vertrokken rond 16.00 uur met de bussen op weg naar HEINO.meer »

355x gelezen

TERUGBLIK DUNO JEUGDKAMP: Bekijk hier alle foto's en video

30 juni 7:00  Wat was het weer een geslaagde editie van het DUNO jeugdkamp in summercamp Heino. Bij deze weg willen wij het activiteitenteam, de begeleiders alsmede de sponsoren van harte bedanken.meer »

641x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 3

27 juni 7:00  De derde en daarmee de laatste dag van het DUNO-jeugdkamp zit erop. De dag begon rustig, waarna het tijd was voor de jaarlijkse ochtendgymnastiek. Vervolgens gingen we met zijn alle richting het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om de koffers in te pakken en de kamer op te ruimen. Hierna werden de groepen verdeeld en ging de één een zaalvoetbaltoernooi spelen in de sporthal, terwijl de ander een speurtocht hebben gehouden. Hierna was het tijd om naar huis te gaan. Ditmaal in een grote dubbeldekker. Omstreeks 15:45 uur arriveerde de bus en konden de kinderen herenigd worden met hun ouders/verzorgers. Wij hopen dat jullie een geslaagd weekend hebben gehad, en hopelijk tot volgend jaar. #Maartenbedanktmeer »

398x gelezen

Vrijdag is het zover: DUNO jeugdkamp 2022 gaat beginnen!

23 juni 13:00  Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 24 juni gaat onze jeugd tot en met 13 jaar op kamp. Wauw, een feestje om naar uit te kijken! Het is een omvangrijk gezelschap van liefst 86 spelers en vele begeleiders dat op pad gaat. De bestemming is net zoals vorig jaar 'Summercamp Heino in Wijhe'. We horen alom om ons heen dat iedereen er bijzonder veel zin in heeft. Daar is alle reden toe! Let op : Vergeet vanavond niet je tas(sen) in te leveren. Lees hieronder alle informatie op een rij.meer »

397x gelezen

FOTO'S & VERSLAG : Haagsche Dynamiek omgedoopt tot Halloween

7 november 14:45  Eindelijk!!! Het kon weer, een activiteit op DUNO met alle kinderen om ons heen. Wat fijn dat dit weer (even) kan. Iedereen is hier wel weer aan toe. En we hebben het geweten: wat liepen de aanmeldingen snel op! Zo snel zelfs dat we een stop erop moesten zetten. Ruim 80 kinderen hebben zich opgegeven voor de Halloween bingo. Een record! meer »

738x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!