Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteitenteam

Activiteitenteam

Het activiteitenteam is bereikbaar via het contactformulier of via activiteitenteam@hsvduno.nl.
 
Activiteitenteamvoorjaar2021.jpeg

Het complete team, zittend op de bar: Annelies Looije, Lieke Pije en Ellen Vrolijk. Staand: Jany Taal en Sandra Riemen.

Kerstbingo in aantocht: op vrijdag 10 december is het zover

19 oktober 12:00  De volgende bingo op DUNO is alweer in aantocht. Op vrijdag 10 december zal de feestelijke KERSTBINGO gehouden worden. Met bijpassende dresscode. Hoeft natuurlijk niet over de top, mag wel!! Meld je gauw aan via dunobingo@gmail.com en doe dat op tijd, want de belangstelling voor de bingo op DUNO is altijd groot. Let op: Deelname is vanaf 18 jaar. Hopelijk tot dan. meer »

159x gelezen

Niet te missen: Herfstbingo op vrijdag 1 oktober - geef je nu op

31 augustus 7:00  Op vrijdag 1 oktober gaan we weer bingo-en met zoals altijd leuke en mooie prijzen. Bij DUNO is dat een evenement dat je niet mag missen! Naast deze mooie prijzen, hebben we ook weer de geldrondes, geliefd bij alle aanwezigen. Deelname is vanaf 18 jaar en ouder. Lees hieronder verder hoe je je eigen kunt aanmelden. Natuurlijk rekenen we op jouw komst, maar wees er wel snel bij. Het aantal deelnemers is gelimiteerd.meer »

298x gelezen

Deze moet je zien! De aftermovie van het DUNO-jeugdkamp

6 juli 12:00  We krijgen er natuurlijk nooit genoeg van. Het DUNO-jeugdkamp dat onlangs werd gehouden. Met dank aan Nick van der Toorn is er nu ook een pracht van een aftermovie, kijkplezier voor maar liefst twintig minuten. Deze moet je zien, dat spreekt voor zich! Met dank aan Nick voor het vele werk dat hij hierin stak. Alle hoogtepunten van het jeugdkamp zie je voorbijkomen - als een onvergetelijke gebeurtenis. meer »

462x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 3

29 juni 11:30  Ze zijn weer terug. De jeugdleden en de begeleiding, die van vrijdag 25 t/m zondag 27 juni op kamp gingen bij Summercamp Heino in Wijhe. Bekijk hier dag 3.meer »

483x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 2

27 juni 7:00  Dag 2 van het DUNO jeugdkamp bij Summercamp Heino in Wijhe zit er op. Het was een lange, vermoeiende dag voor de kinderen. Een dag die in het teken stond van sport en water.meer »

579x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 1

26 juni 7:00  Dag 1 van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag omstreeks half vijf vertrokken de twee bussen, gevuld met onze jeugdleden in de leeftijdscategorie van 8 t/m 13 jaar en hun begeleiders richting Summercamp Heino in Wijhe. meer »

529x gelezen

Of je even ZESHONDERD PANNENKOEKEN bakt, Dennis

25 juni 11:00  We gaan dus deze vrijdag op jeugdkamp. Dat brengt een berg begeleiders op pad samen met liefst tachtig DUNO-jeugdspelers en -speelsters. En natuurlijk ook heel wat knorrende buikjes straks. Als je dan aan Dennis Barbier vraagt om wat pannenkoeken te bakken voor dit mooie gezelschap dan zegt hij geen nee. Maar ja, er zijn er wel ZESHONDERD nodig. En vandaar dat Dennis vrijdagochtend 25 juni al heel vroeg op DUNO aan de (be)slag was!meer »

320x gelezen

Het gaat gebeuren: Vrijdag 25 juni DUNO op jeugdkamp!

23 juni 6:00  Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 25 juni gaat onze jeugd tot en met 13 jaar op kamp. Het is een omvangrijk gezelschap van liefst 80 spelers en vele begeleiders. De bestemming is net zoals twee jaar geleden 'Summercamp Heino in Wijhe'. We horen alom om ons heen dat iedereen er bijzonder veel zin in heeft. Daar is alle reden toe! Lees hieronder alle informatie op een rij.meer »

375x gelezen

Op vrijdag 9 juli is DUNO zomer BINGO voor Grote Mensen, geef je op!

15 juni 7:00  Vrijdagavond 9 juli is het weer zover. Dan organiseert Jany van het activiteitenteam samen met Valesca een bingo. Dit keer is het feestje niet voor de jeugdleden maar voor Grote Mensen... Alle volwassen leden van DUNO, vrienden en vriendinnen worden van harte uitgenodigd mee te doen. Lees hieronder meer over het aanmelden en de kosten. Enne... we kunnen elkaar ook weer in het echt zien!meer »

226x gelezen

Sponsors zorgen voor top-attentie deelnemers DUNO-jeugdkamp

11 mei 7:00  De voorbereidingen voor het DUNO-jeugdkamp t/m 13 jaar zijn in volle gang. We hopen met ruim 80 jonge DUNO-voetballers (m/v) en ruim twintig begeleiders te zijn in Summercamp Heino in Wijhe, van 25 tot en met 27 juni 2021. Dan moet Corona natuurlijk verder geen roet in het eten gooien, maar we zetten er vol op in! Nu al kunnen we melden dat dankzij trouwe sponsors een top-attentie is geregeld voor alle deelnemers.meer »

641x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!