Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteitenteam

Activiteitenteam

Het activiteitenteam is bereikbaar via het contactformulier of via activiteitenteam@hsvduno.nl.
 
activiteitenteam2020.jpeg
Hierbij stellen wij ons graag aan u voor, van links naar rechts: Sandra Riemen, Annelies Looije, Ellen Vrolijk en Jany Taal. Samen zijn wij het Activiteitenteam van DUNO.

TERUGKIJKEN met video: Spectaculair LED-voetbal op DUNO

24 februari 7:00  Het was weer top! Dankzij het activiteitenteam kon de DUNO-jeugd twee bijzondere avonden beleven. Voetballen in het pikkedonker, maar dan wel omlijst door LED-verlichting. Het leverde bijzondere foto's en video op, die je bijgaand kunt bewonderen. Als je dat allemaal voorbij ziet komen, dan ontdek je dat deze coronatijd tot creatieve vondsten leidt. Het enthousiasme om mee te doen was groot.meer »

452x gelezen

Inschrijvingen DUNO-jeugdkamp 2021 gesloten

21 februari 16:30  De mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor het DUNO-jeugdkamp in Summercamp in Heino is gesloten. Alle 80 beschikbare plaatsen zijn inmiddels vergeven.meer »

173x gelezen

Reminder : Geef je of voor de DUNO familiequiz

17 februari 12:30  Op vrijdag 5 maart spelen we de DUNO familie kahoot quiz! Een gezellig avondje voor jong en oud, dus heel DUNO kan zich aanmelden.Hoe dat precies in z'n werk gaat lees je allemaal hieronder in de toelichting van ons Activiteitenteam. Een ding is zeker: je mag dit echt niet missen. Lees daarom hieronder wat je kunt doen om je aan te melden. Leuk om als DUNO'ers elkaar dan zo te ontmoeten!meer »

382x gelezen

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

705x gelezen

Primeur: Op vrijdag 5 maart speel je DUNO familie kahoot quiz

6 februari 7:00  Er komt weer wat leuks aan! Met dank aan het DUNO Activiteitenteam. Op vrijdag 5 maart spelen we de DUNO familie kahoot quiz! Hoe dat precies in z'n werk gaat lees je allemaal hieronder in de toelichting van ons Activiteitenteam. Een ding is zeker: je mag dit echt niet missen. Lees daarom hieronder wat je kunt doen om je aan te melden. Leuk om als DUNO'ers elkaar dan zo te ontmoeten!meer »

377x gelezen

Geef je op voor het DUNO-jeugdkamp 2021

19 januari 12:30  De voorbereidingen voor het DUNO-jeugdkamp t/m 13 jaar zijn in volle gang. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het kamp, wat dit jaar wordt gehouden van 25 t/m 27 juni 2021.meer »

210x gelezen

Swingende pieten brengen bezoek aan DUNO

2 december 12:00  We kondigden het al aan: De Pietentraining voor onze jongste jeugd. Wat een feest is het geworden! De speciale training was er voor de mini F, JO8 en JO9 en dinsdagavond 1 december werd zo een gedenkwaardig moment. Een Pietentraining met ook nog eens echte pieten, ze waren er zomaar ineens! Natuurlijk was DUNO-TV ingeseind over dit bijzondere moment en kunnen we hier verslag van doen. Swingende Pieten! meer »

420x gelezen

Hoogste tijd dit superteam van DUNO nader aan je voor te stellen

20 november 7:00  Het DUNO activiteitenteam maakt een stormachtige ontwikkeling door. Tal van grotere en kleinere evenementen passeren de revue. Zelfs in coronatijd zien de dames van het team kansen om iedereen aangehaakt te houden. Hoogste tijd dit superteam eens wat nader aan je voor te stellen. Nou ja; dat doen ze eigenlijk zelf, hieronder. Mooie actie dus opnieuw, van het activiteitenteam!meer »

681x gelezen

Verslag : De allereerste online bingo op DUNO

18 november 13:30  Het activiteitenteam is druk in de weer geweest met het organiseren van een online bingo voor de jeugd t/m 12 jaar. Op de trainingsdagen en zaterdagen vond bij het hek de verkoop van de bingo boekjes plaats. meer »

349x gelezen

Bij een bingo horen prijzen, lees hier hoe je ze kunt verkrijgen

17 november 7:00  DUNO beleefde een succesvolle online bingo. Het activiteitenteam had geregeld dat je online kon meespelen en dat leidde tot veel enthousiasme. Bij een bingo horen prijzen, kijk even hieronder wat jij kunt doen om jouw prijs - voor zover nog niet geïncasseerd - af te halen bij het activiteitenteam, conform de coronavoorschriften bij de ingang van DUNO.meer »

137x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!