Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 1

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 1

29 juni 2019 12:15

NT

Maanden lange voorbereiding en eindelijk is de dag aangebroken dat het Duno kamp van start gaat. Vrijdagmiddag 28 juni 17.00 uur de eerste kampgangers lopen het terrein op en melden zich bij het activiteitenteam. Elke kampganger krijgt bij het aanmelden een groen herkenningsbandje met daarop het noodnummer van de kampleiding.

De onderbouw (JO8, JO9 en JO10) vertrekken richting bus en stappen in. De bovenbouw (JO11, JO12 en JO13) moeten even wachten want de bus is wat later. Maar ook dan worden alle spullen ingeladen en kan iedereen instappen. Onder luid getoeter vertrekken om 18.00 uur de bussen voor de reis naar Heino.

Joey en Harry zijn vooruit gereden en inmiddels aangekomen bij Heino en zorgen voor de kamerindeling en dat de drankjes gekoeld worden.
Rond de klok van 20.45 uur arriveren de bussen bij Sportkampen Heino. Enthousiast stappen alle kinderen de bus uit. Eindelijk de benen strekken. 
Alle spullen worden uitgeladen en we lopen richting de huizen. Eenmaal aangekomen wordt iedereen naar de kamers verwezen en kunnen ze de spullen uitpakken en de bedden opmaken.Vervolgens gaan de boven en onderbouw gesplitst een verkenningswandeling over het terrein maken gevolgd door het kampvuur waar ze brood gaan roosteren. Daarna terug maar de huizen voor wat te drinken met chips. Al snel vertrekken alle teams richting hun kamers om daar te “keten”.Het is ondertussen al rond 23.30 uur. Het wordt langzaamaan rustig op Sportkamp Heino.....tot morgen!

Bron: Sandra Brullemans
Delen

Lees meer over:
Heino Summercamp Zomerkamp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!