Seizoensstart 2019-2020, nog even alles op een rijtje - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Seizoensstart 2019-2020, nog even alles op een rijtje

Seizoensstart 2019-2020, nog even alles op een rijtje

26 augustus 2019 8:00

NT

We gaan nu echt bijna beginnen. Aanstaande zaterdag komen de meeste DUNO-teams officieel in actie. Terwijl een aantal jonge jeugdteams aan de competitie starten, spelen de rest van de jeugd alsmede senioren voor de beker.

Om ook dit seizoen alles goed en plezierig te laten verlopen hebben we nog een aantal spelregels en reminders.

 

Wedstrijden :

 

  • Zorg ervoor dat het digitale wedstrijdformulier is ingevuld, en dat alle deelnemende spelers op het formulier staan vermeld. Spelers die niet op het formulier staan of gezet kunnen worden mogen helaas niet meespelen.
  • Let erop dat de wedstrijd op tijd begint en eindigt, dit voorkomt dat de wedstrijden later op de dag een grote vertraging hebben.
  • De kleedkamer en veldindelingen die u van de gastvrouw meekrijgt zijn leidend. Ga alstublieft niet zelf van kleedkamer en/of veld wisselen. Voor de velden geld dat als u van veld wisselt dat de live uitzending van VoetbalTV niet meer klopt!  
  • Geef ten alle tijden de uitslag door aan de gastheer/gastvrouw in de commissiekamer, ook al wordt de uitslag door de scheidsrechter/spelbegeleider via het digitale wedstrijdformulier doorgevoerd.

 

Oefenwedstrijden :

Indien u een vriendschappelijk oefenduel wilt regelen, zowel voor een thuis of uitwedstrijd, gaat dit altijd in overleg met wedstrijdsecretaris Nico Demmers. Voor meer informatie met betrekking tot oefenwedstrijden klik hier.

Vernieuwde spelregels :

Voor de laatste update met betrekking tot gewijzigde en nieuwe spelregels, klik hier.

 

Mis niets van het laatste DUNO nieuws en download de VoetbalAssist clubapp. Hierin volg je het laatste DUNO nieuws, en kom je alles te weten over jouw DUNO team(s).  Wil je blogger worden van jouw DUNO-team ? Geef het door.


 We wensen jullie alleen een sportief en geslaagd speelseizoen!

 

Bron: DUNO/KNVB
Delen

Lees meer over:
Reminder Seizoen 2019-2020 Spelregels

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!