Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO en Patrick Demmers zeggen elkaar na drie jaar vaarwel

DUNO en Patrick Demmers zeggen elkaar na drie jaar vaarwel

7 januari 2021 21:00

GZ

Het bestuur heeft Patrick Demmers afgelopen week te kennen gegeven volgend seizoen een andere weg in te slaan, zonder de huidige hoofdcoach. Zo komt er na drie seizoenen in goed overleg een einde aan het dienstverband als hoofdcoach bij DUNO. Deze donderdagavond 7 januari is de spelersgroep ingelicht over dit besluit.

Patrick Demmers werd drie jaar geleden teruggehaald als hoofdcoach bij DUNO na eerder al zeventien jaar als jeugdtrainer actief te zijn geweest bij onze vereniging. Patrick: “Als echte clubman was het een mooie uitdaging en na twee seizoenen in de middenmoot te zijn geëindigd is DUNO ook dit jaar goed gestart met een gedeelde zesde plaats. Hopelijk kunnen de groep en onze club het seizoen ondanks alle COVID-maatregelen straks weer goed afsluiten in de derde klasse.”

Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder prijst de rol die de oefenmeester heeft gespeeld. “Patrick heeft zich vol ingezet voor de club en dat valt zeer te prijzen. Wanneer je dan elkaar toch vaarwel gaat zeggen, is dat omdat wij beiden een nog beter perspectief voor de toekomst zien – zonder elkaar. Dat neemt niet weg dat Patrick grote verdiensten heeft voor DUNO, zeker ook gelet op zijn langdurige verbintenis met de club eerder ook als succesvol jeugdtrainer.” Hij vervolgt met: “Wij willen als club proberen een stap in een andere richting te zetten en denken dat daar een ander type trainer beter bij gaat passen.” 

DUNO en Patrick Demmers gaan daarom nu op zoek naar een nieuwe toekomst.

Het bestuur van DUNO

PatrickDemmers1.jpg
Patrick Demmers, afscheid straks na drie seizoenen als hoofdtrainer.

 

Bron: Bestuur DUNO
Delen

Lees meer over:
Patrick Demmers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!