ACHTERAF: Daantje Visser is de held van DUNO 5 (en meer goed nieuws)

28 maart 2022 7:00

GZ

DUNO 5 hield koploper FC 's Gravenzande op 1-1. Een topprestatie, want we hadden maar net 11 man. Binnen vijf minuten 1-0 achter, maar in de tweede helft de verdiende gelijkmaker van Daantje Visser. Zo gebeurde er meer moois met de DUNO-teams, jeugd en senioren, op zaterdag 26 maart. Minder mooi was de 0-2 nederlaag van ons eerste elftal, waarover elders op de site meer te lezen valt. Alle uitslagen hieronder.

Naast DUNO 5 dat een punt pakte, wist ook DUNO 3 tegen het sterke VELO een gelijkspel uit het vuur te slepen (0-0). DUNO 2 verloor met 0-2 thuis van Houtwijk.

Bij de jeugd onder meer een fraaie zege van JO13-1 op HBS. Je ziet er hier meer over.