Eindverslag DUNO jeugdkamp 2022 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Eindverslag DUNO jeugdkamp 2022

Eindverslag DUNO jeugdkamp 2022

4 juli 2022 15:15

NT

Eindelijk was het zover! Vrijdag 24 juni Duno HEINO Kamp 2022.

Ruim 65 kinderen en 20 man/vrouw begeleiding vertrokken rond 16.00 uur met de bussen op weg naar HEINO.

Bij aankomst waren de kamerindelingen al bekend. De tassen konden de kinderen gelijk in hun kamer kwijt waarna we gelijk aan tafel konden.
‘S Morgens heeft Dennis al macaroni en nasi gemaakt. Er werd goed van gesmuld!

In de avond stonden de bosspellen jachtseizoen voor de oudere groepen en het smokkelspel voor de jongsten op het programma. Bij de jongste DUNO’ers werden biljetten met diverse DUNO-leden en aanwezige leiding gesmokkeld. Na elke succesvolle smokkelpoging moest er ook gekozen worden in welke emmer de biljetten werden gedaan; zwart voor aanwezige leiding en rood voor elk biljet waar de afgebeelde persoon niet van aanwezig was. Bij jachtseizoen moest de groep waarvan een speler in een oranje overall in het bos liep voorkomen dat deze werd gevonden en getikt door de tegenstanders. Er werd fanatiek meegedaan!

Na de spellen had iedereen vrije tijd en bleef het nog lang onrustig op het HEINO terrein.

Zaterdagochtend rond half 6 liepen de eerste kindjes al op het veld. Om 8 uur in colonne richting het ontbijt.
Daarna voetbalkleding, voetbalschoenen, scheendekkers etc. aan en een stukje wandelen naar voetbalclub VV HEINO voor onderlinge wedstrijden tegen de plaatselijke vereniging. Ondanks de warmte werd er fanatiek, maar ook sportief gespeeld. 

Eenmaal terug konden we aanschuiven voor de lunch. Na de wedstrijden smaakte dit best goed. 
Vervolgens was het tijd om de zwemkleding aan te trekken en richting het meer te gaan voor een verfrissende duik, of wat vrije tijd op het aangrenzende strandje of grasveld. 

Daarna stonden de broodjes hamburger met frietjes op ons te wachten. 
Na het eten weer in de benen wederom richting het meer maar nu voor een 6-kamp. Door de het vele water bij de spellen was iedereen snel wakker genoeg om vol fanatisme te buikglijden, water-honkballen en de bierhelmestafette af te leggen. Na terugkomst kon iedereen zich opfrissen om los te gaan in de disco. Anderen wilden zich graag terug trekken en lekker slapen. 

Zondagochtend 06.00 uur wat is het nog heerlijk stil. Heel Duno ligt nog op 1 oor, maarrrrr…..niet voor lang…..de muziek ging hard aan en met de box werd alle kamers langs gegaan om iedereen wakker te maken. Om 8 uur moesten we natuurlijk weer aan het ontbijt zitten.
Na het ontbijt alle spullen inpakken en alle tassen naar buiten brengen. 
Vervolgens ging de JO8 en JO9 een Netflix speurtocht doen en de bovenbouw een toernooi in de zaal spelen tegen de kamp leiding.
Richting de lunch werden alle tassen alvast meegenomen zodat na de lunch ingestapt kon worden in de bus richting het Haagse.

Aan iedereen die dit kamp mogelijk heeft gemaakt heel veel dank!!
Met name de sponsoren en begeleiding.

LEES OOK : Terugblik DUNO jeugdkamp, bekijk hier alle foto's en video 

Jeugdkampbanner2022.png
Bron: Activiteitenteam
Delen

Lees meer over:
Activiteitenteam Jeugdkamp Summercamp Heino

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!