Drie goals in acht minuten, goalgetter Tim is blij: Hadden dit nodig

6 februari 2023 6:00

GZ

Dat Tim van Zweden een lekkere zaterdag had dat zal niet verbazen. De youngster scoorde een puntgave hattrick in DUNO 1 dat met 7-1 thuis won van HPSV. Drie goals in acht minuten! De sfeer na afloop was opperbest en de topscorer van de dag genoot zichtbaar. "Dit hadden we wel weer even nodig," aldus Tim die verwees na twee mindere resultaten van onze hoofdmacht. Over zijn eigen goals bleef hij bescheiden: "Het waren maar intikkertjes, hoor."

Het was nog lang nagenieten voor Tim dit weekeinde. "Het was een mooie pot, zeker in de tweede helft ging het erg goed." Voor Tim persoonlijk was het zeker een topdag. Scoorde hij al eerder driemaal achter elkaar? "Ja, maar nog nooit in het eerste. Al waren het wel drie intikkers...". De overwinning werd groots gevierd, dat kun je aan deze spelersgroep wel overlaten. "De sfeer na de wedstrijd was goed, dit hadden we weer even nodig."

Trainer Kenneth Lamens stapte niet minder opgewekt van het veld - al was hij aanvankelijk minder vrolijk. Kenneth: "We maken het onszelf in de eerste helft onnodig moeilijk. Al snel op 1-0 voor, dan denk je dat is snel en we kunnen aan het vertrouwen en het gevoel werken. Vervolgens maakt HPSV de 1-1 als gevolg van een hoop geklungel van een aantal spelers. De eerste helft was van DUNO-zijde erg slecht. Vlak voor rust maakt Siwan 2-1. Na rust een veel sterker DUNO! Veel druk op de bal, sterk in de duels en er werd veel meer energie in de wedstrijd gestoken. Tim van Zweden maakt vervolgens binnen acht minuten drie goals. Goed om te zien dat ook toen de ploeg energie in de wedstrijd bleef geven! Al met al een goede en verplichte overwinning. Op naar volgende week."

DUNO loopt al na 60 tellen terug, het is 1-0 tegen HPSV.  FOTO INGMEDIA.