Haaglanden Toernooi: Zo staan de DUNO-teams er nu voor

20 maart 2023 6:00

GZ

In het Haaglanden Toernooi heeft DUNO inmiddels een paar wedstrijden achter de rug, hoogste tijd de resultaten van wat teams te melden. Zo kwam DUNO JO12-1 een ronde verder dankzij een 11-2 overwinning bij Vredenburch. Een ruime zege waarbij de complimenten - zie de link naar het verslag hieronder - zeker ook gaan naar de Rijswijkse opponent die goed en sportief bleef meevoetballen.

Verslag JO12-1.

DUNO JO15-1 moest in dit toernooi de meerdere erkennen in HMSH, het werd 6-3. JO12-1 en JO16-1 zijn wel verder en doorgedrongen tot de 1/8 finales.

Minder voorspoedig verliep het bij de DUNO-vrouwen in de 1/8 finales. Hier moesten we de volgende ronde aan Nootdorp laten. Van de website van Haaglanden Voetbal:

In Nootdorp bonden RKDEO en DUNO de strijd met elkaar aan in de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi voor vrouwen. De thuisploeg was duidelijk de bovenliggende partij en mag het in de volgende ronde opnemen tegen DSVP.

Tekst: Roland van der Linden

Al na een kwartier spelen had RKDEO een 2-0 voorsprong te pakken op de Haagse tegenstander. Jona Regales opende de score in de zesde minuut, waarna Carolina Nepomuceno voor een 2-0 stand zorgde. Bij rust was het duel al beslist. Ginger van der Voort voerde met twee treffers de score op naar 4-0.

In de tweede helft gingen de Nootdorpse handen al na twee minuten weer de lucht in. Met haar tweede doelpunt zorgde Caolina Nepomuceno voor een 5-0 stand. De ploeg van trainer Wendy Rietveld deed het daarna wat rustiger aan. Ginger van der Voort en Duygu Karadirek bepaalden de eindstand op 7-0.