IM Cees IJspelder :Scheveningen verslaat Quick, Die Haghe en Westlandia gelijk

8 augustus 2023 22:15

Scheveningen verslaat Quick (3-1) Die Haghe en Westlandia houden elkaar in evenwicht (3-3). Dat is het resultaat van de tweede toernooidag in de strijd om de IM Cees IJspelder bokaal. Quick kon het een divisie hoger spelende Scheveningen tot aan de rust goed bijbenen, de Scheveningers kwamen dankzij een fraaie vrije trap op 1-0. Na de doelwisseling werd het 3-1. Die Haghe en Westlandia hielden het tot in extremis spannend, de 3-3 viel vlak voor tijd.

De tweede avond van het IM Cees IJspelder Toernooi bracht meer regen dan verwacht, maar zeker evenzoveel fijn voetbal als tijdens de openingsdag. Op het hoofdveld gingen Quick en Scheveningen de strijd aan, en onder toeziend oog van flink wat fans deden Die Haghe en Westlandia het op veld 2. Onder de aanwezigen ook ex-internationaal scheidsrechter Mario van der Ende, die o.a. getuige was van de fraaie eerste goal van Scheveningen, gemaakt door Jari de Jong uit een vrije trap. Virgil Tjin-Asjoe (2-0) en Delano Gouda (3-0) maakten het karwei af, terwijl Ferdi Ekinci in de 80ste minuut de 3-1 liet aantekenen.

Die Haghe, de eersteklasser, hield vierde divisionist Westlandia knap op 3-3. Hier ontspon zich een waar spektakelstuk met liefst zes doelpunten. Voor Die Haghe scoorden Desley Koegler (1-0), Peter de Kleer (2-1) en was er een eigen doelpunt van Westlandia. Namens Westlandia maakten Kaan Uguz (1-1), Jayden Luiten (2-2) en Lennart Paauwe (3-3) steeds de gelijkmaker.

Foto's : Scheveningen - Quick

Foto's : Westlandia - Die Haghe