DUNO begint in beker met thuisnederlaag van 1-3; winst JO18-1

2 september 2023 20:00

GZ

DUNO 1 heeft zaterdag 2 september de eerste poulewedstrijd in de beker met 1-3 verloren van Teylingen. Bij rust leidde de vierdeklasser uit Sassenheim met 0-1 door een doelpunt van Melvin van Steijn, waarna Jay Berk er 0-2 van maakte. DUNO scoorde de aansluitende treffer dankzij Robin Schuurman, maar Teylingen drong aan en maakte de 1-3 door Wesley Ritzen. DUNO kwam met tien man te staan na rood voor onze doelman.

Bij DUNO tegen Teylingen floot de jonge, talentvolle scheidsrechter Enne Vermeulen een vrijwel foutloze wedstrijd; een talent van wie we meer gaan horen! De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de overleden DUNO'er Leen Jongejan.

Ons tweede elftal moest de winst met 5-0 aan Sportclub Monster laten; maar juist onze JO18-1 won dan wel weer van datzelfde Sportclub Monster, met 2-0. Ook JO17-1 won, met 4-1 van HVV. DUNO 35+1 kwam een 1-1 overeen met de leeftijdgenoten van SVC'08. DUNO Vrouwen en Quick Boys eindigden zoals ze begonnen.