DUNO komt er tegen GDA niet aan te pas en verliest

8 oktober 2023 9:00

GZ

Na drie wedstrijden is onze hoofdmacht terug te vinden op de achtste plek op de ranglijst. Op de nederlaag bij BMT en de overwinning op SV Madestein volgde nu een 4-2 verlies bij GDA, de nieuwe koploper die zonder puntverlies is. DUNO kwam in Loosduinen op een 4-0 achterstand en kwam later in de tweede helft terug tot 4-2. Maar daarmee was de afgetekende zege voor de thuisploeg wel een feit.

Op sportpark Madestein besliste GDA het duel met DUNO al in de eerste helft in haar voordeel met een hoofdrol voor Noa Schoenmaker. De GDA-speler was de aangever bij de eerste treffer van Jeroen Mantel en daarna produceerde Schoenmaker een zuivere hattrick, waardoor de rust stand 4-0 werd. In de tweede helft duurde het lang voordat er verandering in de score kwam. Tien minuten voor tijd kwam DUNO terug tot 4-1 en diep in blessuretijd werd het nog 4-2 voor groen-zwart. Doelpuntenmakers DUNO: Calvin Bakker en Tim van Zweden.

Komende zaterdag kan DUNO thuis gaan voor nieuwe kansen, dan ontvangen we Quick.