Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

De competitiestart was voor het eerste damesteam van DUNO een waar feestje. Na 20 minuten lag de eerste goal van topscorer Sanne in het doel van tegenstander Wilhelmus. En voor de rust volgden er maar liefst nog drie. Deze kwamen van de voet van Sanne, Kim en invallend talent Rachel.

In de rust hadden de trainers Danny en Ton daarom niks toe te voegen, ondanks dat de vaste achterhoede van het team deze wedstrijd afwezig was. Na rust werd er door de vrouwen van DUNO wederom vlot gecombineerd en werd er onderling goed gecoacht. Dit resulteerde in nog eens twee doelpunten van Sanne, twee van Josien en een prachtige goal met buitenkant voet van Rachel. Vijf minuten voor tijd deed Wilhelmus wat terug en benutte een door hands veroorzaakte penalty. In de laatste minuut van de wedstrijd, tikte Sanne gecontroleerd haar vijfde doelpunt binnen, na een voorzet van linksvoor Josien. Eindstand 10-1 voor de vrouwen van DUNO.

Na een misgelopen bekervervolg omdat de tegenstander niet kwam opdagen, was deze wedstrijd een mooie start van het nieuwe seizoen. Met drie debutanten in het team Yeliz, Kim en Indigo ziet het seizoen er veelbelovend uit .Op naar volgende week dan staat de uitwedstrijd tegen Semper Altius  op het programma.