'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3680323

Met veel plezier en trots kijken we terug, hoe er de afgelopen weken is gevoetbald.
De begeleiding gaat met veel vertrouwen de wedstrijd tegen Quick tegemoet.

De temperatuur was goed en de zon scheen op het veld, alle reden om er een mooie wedstrijd van te maken.

De eerste paar minuten waren we niet scherp en verloren we de duels, hierdoor kreeg Quick een paar kansen, maar scoorde niet.
Na wat aanwijzigingen van de kant ging het beter.

Het begon achterin met de dames Emma en Neva die voorop de strijd gingen en de duels wonnen. Dit voorbeeld werd door het rest van team overgenomen.

De verdediging van Quick werd uitgespeeld door een paar goede combinaties en samenspel voorin door Dylian en Gianni. Dit zorgde ervoor dat DUNO op een 0-2 voorsprong kwam.

Na een korte pauze met een paar wissels gingen we op dezelfde voet verder.
Dit leidde dat we met een 1-3 voorsprong de break ingaan.

Het leek wel of het team een boosterprik had gehad, want we schoten uit de startblokken.

Shivano schoot zo hard dat de keeper van Quick er zijn vingers niet aan durfde te branden.

Het scorebord gaf een 2-5 voorsprong aan, een mooie score om de laatste helft te beginnen.

We weten dat de prik langzaam een mindere
werking krijgt, dit lijkt ook bij 10-2 te gebeuren of was het een beetje gemakzucht.
De cijfers lopen langzaam op in het voordeel van Quick. Quick 4, DUNO 5.

Jaap gaf een sein, nu is het genoeg en won de duels op het middenveld. Hierdoor werd er weer gevoetbald en gescoord door DUNO 4-6.

Quick gaf het niet op in de laatste minuten.

De verdediging Arjay en Jasper zagen de aanvallers op zich afkomen, maar deze werden door goed verdedigen, onschadelijk gemaakt.
Waardoor er niet meer gescoord werd.

Onze goede sluitpost Nicholas kan niet worden vergeten, die heeft DUNO de gehele wedstrijd er op moeilijke momenten met goede reddingen er doorheen gesleept.

Einduitslag Quick JO10-4 - DUNO JO10-2:  4-6

Na de wedstrijd werden de ouders bedankt voor hun steun en support.

Wij willen Gianni bedanken die aan iedere speler en begeleiding een mooie kerstkaart heeft gegeven.

De trainers en leider zijn super blij en trots hoe er vandaag is gespeeld.
Door goed samenspel,  te "vechten" voor de bal en vooral veel plezier te hebben.