Het Kleine Loo 1
2592BW
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3858018

DUNO 2 speelde dinsdagavond haar inhaalduel bij en tegen VUC. De wedstrijd stond oorspronkelijk afgelopen zaterdag 24-9  op het programma, maar toen de mannen startklaar op het veld stonden bleek dat er geen scheidsrechter was.

DUNO begon sterk en wist in de 5e minuut op een 0-1 voorsprong te komen. Tom Breekveldt kopte de bal strak in het net na een hoekschop.

0-1 werd ook de ruststand. In de tweede helft zakte DUNO weg en werden de afgesproken afspraken niet meer nagekomen.  Dit resulteerde uiteindelijk dat VUC in de 54 en 59e minut wist te scoren en zo de achterstand naar een voorsprong wist om te zetten.

Beiden elftallen kregen nog wel kansjes, maar deze miste steeds het doel. Vlak voor tijd wist VUC de beslissing in het net te schieten, waarmee de stand op 3-1  werd afgesloten .

Aankomende zaterdag staat er geen wedstrijd op het programma maar een training. Uiteraard kunnen we na de training het 1e elftal aanmoedigen, welke thuis SV Loosduinen ontvangt. De aftrap van dit duel is 14:15 uur.