Rijnsburgse Boys maatje te groot voor DUNO JO13-1

Datum

15 september 2018 12:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de derde bekerwedstrijd voor DUNO JO13-1 uit tegen Rijnsburgse Boys JO13-1op het programma. Helaas mist de JO13-1 twee vaste spelers door een blessure en een familie weekend. Doordat de voorgaande wedstrijd later begonnen was, begon onze wedstrijd ook later. Ongeveer dertig minuten wachten, een voordeel daardoor kon de meegereisde nog even genieten van de zon.  Al vanaf het eerste fluitsignaal zit Rijnsburgse Boys fel en strak in het spel. Ze krijgen dan ook snel een kans maar deze is buiten spel. De tweede kans die volgt wordt door onze keeper vastgeklemd.
Supporters JO13-1 genieten van de zon

Rijnsburgse Boys is duidelijk een maatje te groot. DUNO doet wat het kan. Een mooie lob gaat over de verdediging, DUNO schiet....helaas naast. De herkansing volgt maar ook deze gaat mis helaas. Vanuit een ingooi en snel en goed overspel wordt de 1-0 door Rijnsburgse Boys gemaakt. DUNO blijft door knokken. Gemopper in het veld op elkaar helpt het spel ook niet. Rijnsburgse Boys gaan door en scoren 2-0. Elke bal richting het doel van Rijnsburgse Boys wordt weggevaagd door de verdediging. Wederom gaat Rijnsburgse Boys richting het doel van DUNO. Deze bal wordt tegengehouden, maar in de herkansing door een afstandsschot wordt alsnog de 3-0 gemaakt.

JO13-1 Rijnsburgse Boys

Na de thee en een stukje zelf gebakken bananencake (voor de toeschouwers) wordt begonnen aan de tweede helft. In de tweede helft is helaas niet veel veranderd. Rijnsburgse Boys zit goed in het spel. DUNO vecht voor elke bal. Elke actie die DUNO maakt lukt helaas niet, deze keer zit het helaas niet mee. Een schot van Rijnsburgse Boys wordt er goed uitgehouden. In de rebound gaat de bal net naast de paal. Een corner voor Rijnsburgse Boys gaat naast. DUNO blijft aanvallen en  doet wat het kan maar komt niet langs de verdediging van Rijnsburgse Boys, deze staat als een huis.

Keeper JO13-1

Vanuit een corner maakt Rijnsburgse Boys de 4-0. Vlak daarna wordt de 4-0 opgevolgd door de 5-0, wederom vanuit een corner.Door een (laten we het voor het verslag houden op een...) mislukte overspel/schot van de keeper, komt de bal bij Rijnsburgse Boys terecht en wordt de 6-0 gemaakt. Eindsignaal luidt en de wedstrijd is gespeeld. Op naar de wedstrijd van volgende week. Dan begint de competitie 2018/2019.