DUNO JO13-1 verliest op het laatste moment van Berkel

Berkel JO13-1

Groep 8 22

1 september 2018 11:15

Edwin Martijn

De kop is eraf. De eerste wedstrijd in de bekerpoule van DUNO JO13-1 deze zaterdag is tegen Berkel en Rodenrijs JO13-1. Door uitloop van een voorgaande wedstrijd begint deze wedstrijd zeker 45 minuten later. Des al niet te min hebben beide teams zin om het veld in te gaan om een wedstrijd te spelen. Na het fluitsignaal gaat het spel van start. Al snel blijkt dat beide teams enigszins aan elkaar gewaagd zijn. Het duurt dan ook even voordat de eerste echte kans komt. DUNO krijgt een vrije trap. Een mooi schot, maar gaat helaas over. Spel gaat door.

JO13-1 verdedigt tegen Berkel

DUNO zakt wat in waardoor Berkel meer aan de bal komt en meer kansen creëert. Echter worden deze tot nu toe niet benut. Maar op het moment dat ik dit typ breekt Berkel door de verdediging en scoort....Door de oplettende grensrechter wordt het doelpunt uiteindelijk afgekeurd, het is buitenspel. Vanaf de uittrap is DUNO aan de bal en gaat richting het doel van Berkel. Het is druk voor het doel. Door een actie is de keeper van  Berkel uit het doel waar DUNO dankbaar gebruik van maakt, 1-0. Vanaf de aftrap is Berkel gebrand op een tegentreffer. Berkel breekt door, DUNO keeper komt goed uit en heeft de bal. Snel wordt de bal het veld ingespeeld wederom gaat DUNO op het doel af 2-0. Vlak daarna reageert Berkel hierop met de 2-1. Direct wordt gefloten voor rust.

Rust bij JO13-1 tegen Berkel

Na de rust en de instructies van de leiders staan beide teams weer op het veld. De eerste periode speelt het spel zich meer af op de helft van DUNO maar verdediging en keeper houden het doel tot nu toe schoon. Een aantal acties over en weer. Berkel komt richting doel van DUNO en scoort de 2-2. Gelukkig weet DUNO ook nog de weg richting doel van Berkel. Achter elkaar volgt een corner, vrije trap en wederom weer een corner. Uit deze laatste corner komt de 3-2 YES! Helaas voor DUNO wordt dit doelpunt afgekeurd in verband met buiten spel, dus 2-2.

JO13-1 tegen Berkel in de aanval

Nog in de teleurgestelde modes gaat het spel door en Berkel maakt hier gebruik. Snelt zich naar de overkant van het veld en scoort, 2-3. Het eindsignaal luid. Een aantal DUNO spelers laten zich vermoeid en teleurgesteld op het veld vallen. De teleurstelling is groot maar niet nodig. De jongens hebben een hele goede wedstrijd gespeeld! Volgende week uit wedstrijd bij Laakkwartier om 9.30 uur.