Zwaluwen Jeugd Beker O16 finale Groep 2 Finale

De Hoge Bomen 4
2671NZ
NAALDWIJK
tel. 0174-626638

DUNO JO 16-1 heeft vandaag geschiedenis geschreven. Op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk werd er met 3-0 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Nieuwerkerk.

Dat de JO 16-1 er niet alleen voor stond was meteen duidelijk. Voorgaand ontvingen de spelers een videoboodschap met daarin succeswensen voor de aankomende finale.

Vanmorgen net na 9 uur vertrok de bus met daarin de spelers, stafleden, ouders en vrienden richting Naaldwijk. Op veld 6 mochten onze jonge mannen aantreden. Na een warming-up en een vertraging van bijna 30 minuten vanwege uitloop van voorgaande wedstrijd werd er dan eindelijk aan de finale begonnen.

Vanaf minuut 1 stonden de supporters achter onze groen-zwarte mannen. De supporters bestaande uit familie, vriendjes, DUNO selectie spelers & stafleden alsmede bestuurs-en commissieleden lieten blijken dat onze jongens er niet alleen voor stonden.

In de 1e helft kwam DUNO bijna op een 1-0 voorsprong, de speler van Nieuwerk kopte de bal bijna in het eigen goal. Na wat kansen over en weer floot de scheidsrechter voor het einde van de 1e helft.

Na de rust was het Nieuwerkerk welke een aantal kansen creëerden, in een aantal gevallen kwam DUNO goed weg. Na 53 minuten spelen was het dan eindelijk zover. DUNO kwam op een 1-0 voorsprong, en oh wat was de ontlading bij de spelers en supporters groot.

DUNO ging meteen meer druk zetten en zorgde er uiteindelijk voor dat er in de blessuretijd nog de 2-0 alsmede 3-0 op het scorebord kwam.

Na iets meer dan 60 minuten vond de scheidsrechter het welletjes en floot voor de einde van de finale.  DUNO 16-1 mag zich bekerwinnaar noemen.

Nadat de felicitaties waren uitgedeeld en de supporters werden bedankt was het tijd voor de huldiging. Hierna vertrok men met de bus naar DUNO waar een ware kampioensmaaltijd klaar stond.

Mannen van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.