Scheidsrechter

Roland van Westreenen

Accommodatie

Onbekend

Voorafgaand aan de wedstrijd werd 1 minuut stil gestaan bij de afgelopen maandag verongelukte Diego van Rijsdam. Een schok die bij iedereen nog nadreunt. Beste ouders, familie en vrienden namens iedereen van de JO13- 1 heel veel sterkte met dit grote gemis.

DUNO begint goed aan de wedstrijd. Al in de eerste twee minuten krijgt DUNO een vrije trap. Deze ligt bijna op de middellijn, maar dit weerhield DUNO vorige week ook niet van een doelpunt. Het schot wordt genomen, maar zwaait helaas naast het doel. Niet veel later volgt goed overspel. De bal komt hoog en beland op een DUNO hoofd. De bal beland over de keeper in het doel, 1-0 DUNO. Een tegenaanval van ESDO volgt en breekt door de DUNO verdediging. Een schot op doel wordt door de DUNO keeper goed tegen gehouden. DUNO vervolgd in de aanval. Vanaf de andere helft van het veld langs de lijn richting het doel van ESDO. De bal wordt wederom goed overgespeeld maar beland daarna naast het doel. Het spel gaat weer verder en een vrije trap  voor ESDO volgt. De bal wordt door een DUNO speler achter de lijn geschoten dus een corner voor ESDO. Ook deze wordt niet benut. Vlak voor rust zit DUNO iets minder in het spel. Een vrije trap voor ESDO waarin een kopduel volgt. De bal beland gelukkig in de handen van de keeper. Wederom een vrije trap voor ESDO, maar deze wordt niet benut.

Binnen de minuut na aanvang van de wedstrijd na rust krijgt DUNO een corner. Deze wordt genomen, een DUNO speler heeft zijn hoofd er goed bij en de bal verdwijnt in het doel, 2-0. De wedstrijd gaat verder. Het lijkt er een beetje op dat DUNO denkt dat ze er al zijn. Maar ze moeten door blijven vechten want ESDO geeft zich nog niet gewonnen. De bal blijft heen en weer gaan. ESDO is in de aanval en vanaf het midden voor het doel komt een schot, 2-1. Vlak na de aftrap wordt een overtreding veroorzaakt. Vanaf de zijkant lijkt alsof deze in het strafschop gebied plaatsvind maar dit blijkt net erbuiten. Oftewel een vrije trap voor DUNO op de rand van het strafschop gebied. Het harde schot gaat rakelings langs het doel.

Wat later weer een vrije trap voor DUNO. Vanaf een aardige afstand een mooi schot......hmmmm veel te hard, jammer! ESDO vervolgt het spel snel naar het doel van DUNO. BAM! Een schot....op de lat! Oef, DUNO komt hier goed weg. DUNO op blijven letten!!! ESDO komt er weer aan. Het schot, de keeper mist. Gelukkig staat er een DUNO speler die de bal van de lijn kan houden. Oh dit was echt even spannend. Vrije trap voor DUNO, de bal komt bij een DUNO speler maar ook nu beland de bal naast het doel. Deze keer een vrije trap voor ESDO. Daar staat onze keeper klaar....hop in zijn handen. De minuten verdwijnen langzaam en het blijft spannend. Een laatste keer komt ESDO richting het doel. Het schot wordt door DUNO geblokkeerd. Het eindsignaal luidt, de wedstrijd is ten einde.