DUNO 13-1 komt te kort en verliest van Wilhelmus

Scheidsrechter

Edwin Martijn

Accommodatie

Onbekend

Door 1 zieke en een wat late afgemelde geblesseerde staat de JO13-1 met precies 11 spelers in het veld en 0 op de bank. Dit betekent aan de bak mannen!

De eerste helft is enigszins gunstig voor Duno want we hebben nu wind tegen. Dus in de 2e helft mee.

De wedstrijd gaat van start en de teams beginnen met het strijden om de bal. Al snel blijkt dat Wilhelmus niet vies is van wat duw en trek werk, dus ook Duno gaat wat feller spelen.

Door een overtreding voor het doel van Wilhelmus krijgt Duno een vrije trap. Deze wordt genomen maar gaat helaas hoog over.

Wilhelmus vervolgd het spel richting het doel van Duno. Stuit hierbij op de verdediging en komt niet verder. Even later volgt een corner voor Wilhelmus, maar deze wordt niet benut.

Wederom een vrije trap voor Duno. Mooi genomen maar beland in de handen van de keeper.

Vlak voor rust komt de bal richting het doel van Duno. Door een communicatiefout tussen verdediger en keeper beland de bal in het doel en gaat Wilhelmus met een 0-1 voorsprong de rust in.

Een stuk van de 2e helft heb ik gemist omdat ik op het andere veld naar de wedstrijd van mijn andere zoon aan het kijken was.
Eenmaal terug blijkt dat Duno 0-2 achter staat. Jammer, maar het is niet anders.

Duno blijft knokken voor wat het waard is. Maar de frustratie van het niet naar elkaar willen luisteren, opvolgen van advies en enigszins ook de vermoeidheid die toe slaat helpt de wedstrijd niet.

In een duel raakt een Duno speler geblesseerd. Omdat er geen wissels zijn moet Duno de laatste minuten verder met 10 man.

Gelukkig laat Duno Wilhelmus niet verder uitlopen en blijft het 0-2.

Volgende week een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen. Hopelijk is iedereen dan weer beter en hersteld.