Scheidsrechter

Olav Ruijl

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys JO13-1. Na de gebruikelijke wedstrijd bespreking en de warming up beginnen beide teams aan de eerste helft van de wedstrijd. Zonder mij als verslaggeefster en toeschouwer want ook vandaag moet ik mij weer splitsen voor de twee wedstrijden van mijn jongens. De JO9-1 is iets eerder aan de wedstrijd begonnen dan de JO13-1. De wedstrijd bij de JO9-1 gaat lekker en in de rust ga ik naar de JO13-1.

Gelukkig is de stand daar nog 0-0. Qua stand niets gemist maar ik hoor dat er 2 mooie kansen zijn geweest voor DUNO die helaas het doel niet hebben gehaald. De wedstrijd gaat over en weer. Na een aantal minuten komt Rijnsburgse Boys richting het doel van DUNO. De bal rolt over het veld. Door een communicatie storing bij DUNO komt de bal bij de Rijnsburgse Boys en wordt het 0-1. Wat er precies fout ging is niet helemaal duidelijk maar het was een gevalletje: stond erbij en keek er naar.

Niet te lang bij stil staan en weer doorgaan met de wedstrijd. Niet veel later eveneens een fout en scoort Rijnsburgse Boys de 0-2. Bij de actie wordt de DUNO keeper geraakt en blesseert zich. Gelukkig niet ernstig en kan de wedstrijd verder uit spelen. Op slag van rust krijgt DUNO een kans en deze verdwijnt mooi het doel in, 1-2.Met limonade de rust in.

Na de rust gaat de wedstrijd weer verder. Beide teams gaan weer de strijd aan om punten te pakken.Door een overtreding speelt Rijnsburgse Boys een tijdje met 10 man. Ondanks dat lukt het DUNO niet om langs de verdediging te komen deze is totaal dicht getimmerd. De eerste helft blijkt de betere helft van de wedstrijd.In de tweede helft gebeurt er niet veel waardoor de stand blijft 1-2 en Rijnsburgse Boys de 3 punten mee neemt naar huis.