ADO Den Haag JO13-2M

1e klasse 6

14 april 2019 13:00

Ramsey van Rhijn

Een vrije zaterdag voor de JO13-1. Deze keer een wedstrijd op zondag. En dat is er ook eentje. Tegen de nog ongeslagen koploper, ADO meiden M14-1. We hebben al eerder tegen deze meiden gespeeld en toen nipt verloren. Eens kijken wat deze dag ons gaat brengen. Een paar minuten over tijd wordt er begonnen aan de wedstrijd.

ADO meiden spelen snel. Maar DUNO probeert hier bovenop te zitten. In de 5e minuut komt DUNO langs de kant richting het doel van ADO. ADO verdedigt en probeert de DUNO speler ten val te brengen. Deze houdt stand en kan een schot lossen.....de bal belandt in de rechter bovenhoek van het doel. DUNO 1-0, yes! DUNO blijft goed voetballen. Maar in minuut 24 komt ADO in de aanval. DUNO wil de bal wegkoppen maar de bal beland niet lekker op het hoofd waardoor de bal voor de voeten van een ADO speler beland. Zij lost het schot en de stand is 1-1. Balen! Maar kan gebeuren. 1-1 is de stand waarmee de rust in wordt gegaan.

De wedstrijd wordt hervat. ADO blijft fel en snel spelen maar krijgt van DUNO geen kans om richting het doel te komen. Het spel gaat gelijk op, met volop strijd. Een leuke en spannende wedstrijd om naar te kijken. DUNO blijft knokken. In deze helft goed spel gezien maar geen doelpunten erbij. Eindstand 1-1. Voor DUNO zeker een welverdiend gelijkspel. Top gespeeld! Maar of ADO er ook zo over denkt.....