Heerlijk ontbijt levert geen winst op voor DUNO JO13-1

Scheidsrechter

O.F. (Olav) Ruijl

Accommodatie

Onbekend

De laatste competitie en tevens thuis wedstrijd van de JO13-1. Deze spelen we tegen Voorschoten. Rachel uit de JO13-2 komt ons vandaag bijstaan. Bedankt Rachel! Net als vorige week (sorry het verslag moet ik u schuldig blijven) beginnen we de dag met een lekker ontbijt in het sponsorhome. De eieren, croissantjes, drinken en beleg lijkt de mannen de smaken.  Hopelijk zet dit tijdens de wedstrijd uit in kracht. Om de laatste wedstrijd nog een extra sfeertje te geven lopen spelers uit de JO9 en JO10 mee met beide teams het veld op. Dit onder luid applaus van de toeschouwers. Een beetje eredivisie gevoel geeft het wel. Na het handje schudden staan de teams op hun plaats en is het tijd voor de wedstrijd.

Na drie minuten speeltijd komt Voorschoten met een uitbraak, het schot wordt gelost, maar deze gaat over het doel van DUNO. Ook DUNO blijft in de aanval en krijgen een aantal kansen, maar gaan het doel niet in. Een aantal dames van ADO komen naar de wedstrijd kijken en hopen op winst voor DUNO. Wat ook in belang voor ADO is. Ik loop even weg voor het competitie afsluitings feestje van de JO9-1. Net aangekomen op het terras krijg ik een app dat DUNO 0-1 achter staat. En nog geen twee minuten laten wederom een app dat ze 0-2 achter staan. Balen!  De 0-2 is ook de stand waarmee we de rust in gaan.

Tijdens de rust krijgen beide teams instructies voor de tweede helft. Het fluitsignaal klinkt en we zijn weer van start. DUNO blijft aanvallen maar de kansen die hieruit vloeien mogen het doel maar niet in. In de 19e minuut van deze helft breidt Voorschoten de voorsprong uit naar 0-3. Ongeveer vier minuten voor het einde van de wedstrijd scoort Voorschoten de 0-4 waarmee de wedstrijd is besloten.

Helaas niet het einde waar we op hoopte, maar het is niet anders. Het seizoen is ten einde. Een seizoen met ups and downs, maar vooral een sportief seizoen. Op naar de toernooien!