...

Groep 2 22

31 augustus 2019 14:00

M.Bongers

DUNO 1 is er vanmiddag niet in geslaagd om het bekerduel van Blauw Zwart te winnen. De einduitslag op de Haagsche Dynamiek werd uiteindelijk 1-3 voor de gasten.

Voor aanvang van het duel werd er eerst een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van oud DUNO-lid Harry Heikoop.

Blauw Zwart kwam in de 18e minuut na een aantal gemiste kansen op een 0-1 voorsprong. Dit werd uiteindelijk ook de ruststand.
In de tweede helft wist Blauw Zwart al na 1 minuut de score te verdubbelen door een afstandsschot.

De wedstrijd kantelde nadat Jerry Hogeboom  in de 58e minuutzijn tweede gele kaart ontving. Blauw Zwart wist meteen vanuit een vrije trap situatie de 0-3 op het scorebord te zetten. Hierna ging DUNO meer voetballen en kreeg het een aantal goede doelkansen, waarvan helaas geen van alleen in het doel terecht kwam.  Uiteindelijk wist Robin Navarro op aangeven van Elia Mutafa in de 61e minuut te scoren. Dit werd na precies 90 minuten gespeeld te hebben ook  de eindstand.

Volgende week speelt DUNO om 14:45 uur bij en tegen buurman RAS. U bent van harte welkom om ons aan te moedigen.