DUNO JO15-1 speelt matige wedstrijd en verliest van Honselersdijk

3 - 2

HSV DUNO JO15-1

Groep 2 01

7 september 2019 9:45

De eerste uit wedstrijd in de bekercompetitie voor DUNOJO15-1. We spelen bij SV Honselersdijk (SVH). Omdat we niet genoeg spelers hebben komen Tony en Bruno ons versterken. Bedankt mannen! Alle spelers spelers staan op het veld alsook de scheids. Onze "oude" vertrouwde grensrechter is gelukkig ook weer van de partij. Met andere woorden: De wedstrijd kan van start!

DUNO begint goed want in de tweede minuut is daar de eerste kans. Deze belandt helaas naast het doel.  Nog geen twee minuten later valt er wel een doelpunt maar helaas niet voor DUNO, 1-0 SVH. Al snel blijkt dat de scheidsrechter een andere kijk op het spel heeft dan menigeen langs de lijn en in het veld. Ook aan onze grensrechter wordt gevraagd of hij niet te vaak wil vlaggen...hmm.

Na de rust en de peptalk in de kleedkamer betreden beide teams weer op het veld. Gelijk in de eerste minuut veroverd SVH een vrije trap. De bal belandt in het doel maar wordt door buiten spel afgekeurd. Het spel gaat verder. DUNO blijft matig voetballen en komt maar niet in de wedstrijd.

In een duel richting het doel van SVH wordt een DUNO speler, in onze ogen,  niet netjes neergehaald. In plaats van een vrije trap mee, krijgt DUNO een corner. Iedereen is verbaasd. Maar goed.....de corner wordt genomen en het spel gaat verder.  Ongeveer twee minuten later lukt het DUNO er gelijk spel van de maken. Lekker jongens, 2-2!  Dan gaat SVH richting het doel van DUNO. DUNO probeert de aanval tegen te houden, maar de SVH speler valt en krijgt een penalty mee. Hiermee beslist SVH de wedstrijd met 3-2. Samengevat een matige wedstrijd met een vreemde scheidsrechter.