Ondanks een stevig ontbijt verlies voor DUNO JO13-1

Die Haghe JO13-1

1e klasse 1

13 oktober 2018 11:15

Edwin Martijn

Vandaag de thuiswedstrijd van de JO13-1 op het programma tegen Die Haghe. Maar voordat de wedstrijd begint een uitgebreid ontbijt voor de spelers en trainers/leiders. Een goed begin is het halve werk! Het beloofd een moeilijke pot de worden want Die Haghe is elke wedstrijd nog ongeslagen door gekomen, ook nog eens met ruime uitslagen. Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is van start. Beide teams zitten gelijk fel en snel in het spel. In de tweede minuut is er een corner voor Die Haghe. Deze wordt niet benut. En het spel gaat richting de andere kant van het veld. Ook daar een corner maar dan voor DUNO, deze gaat net over.

Het is de eerste vijf minuten een golf aan corners. De corner van Die Haghe gaat er wederom niet in. Het spel blijft snel. DUNO krijgt een corner waaruit wederom een corner komt. Maar die corners worden niet benut. In de zevende minuut scoort Die Haghe de 0-1 en een minuut later de 0-2.  Nu gaat het snel. Als we de rust in gaan staat Die Haghe met 0-7 voor, waarvan een benutte penalty.

Als de tweede helft net is begonnen ontstaat er een botsing tussen een speler van DUNO en een Die Haghe speler. Speler van Die Haghe blijft liggen, de scheids hoort niemand roepen en laat doorspelen. Die Haghe scoort de 0-8. Na het scoren kan de Die Haghe speler eindelijk de verzorging krijgen die nodig is. Het spel gaat verder. DUNO heeft duidelijk instructies gekregen in de kleedkamer want het spel gaat beter dan de eerste helft. DUNO komt langs de lijn richting het doel van Die Haghe, schot op doel....helaas over.
JO13-1 Die Haghe
Die Haghe gaat snel verder en scoort de 0-9. Deze wordt na overleg tussen de scheidsrechter en de grensrechter afgekeurd voor buiten spel, het blijft dus nog even 0-8. Uiteindelijk wordt iets later alsnog de 0-9 gescoord. DUNO komt wederom door de verdediging van Die Haghe maar schiet de bal in de handen van de keeper. Die Haghe antwoordt hier gelijk op met de 0-10. Het duurt uiteindelijk nog vrij lang totdat Die Haghe ook de 0-11 scoort. Dat is gelijk de eindstand.