DUNO JO11-1 wint door goed samenspel van Scheveningen

1 - 2

HSV DUNO JO11-1

Groep 3 04

5 oktober 2019 10:00

Vandaag op deze frisse maar mooie, droge zaterdagochtend weer eens een uitwedstrijd van DUNO JO11-1 tegen Scheveningen gekeken. De jongens waren zich al flink aan het warm lopen en de enthousiaste supporters waren ook al aanwezig toen wij aankwamen op Scheveningen. Na nog wat aanwijzingen van de coach begon de wedstrijd nu echt.

DUNO ging voortvarend van start en speelden goed over zodat ze al snel het doel van Scheveningen vonden. Helaas in het zicht van dat doel ging er af en toe een aanvalletje mis. Maar hé niet getreurd want dan vingen ze de bal weer goed op en hup weer lonkte dat doel. De aanvallers werden goed aangespeeld en niet veel later werd het 0-1 voor DUNO. Hier gingen we de rust mee in. Na de limonade en natuurlijk nog de tactische aanwijzingen door de coach konden we ons voor de tweede helft van de wedstrijd opmaken. Ook langs de lijn waren we er klaar voor.

Even lieten onze spelers de tegenstander in hun eigen spel komen en ja dat moet je dan bekopen met een tegen doelpunt. Helaas 1-1 dus even een tandje bij. Kom op jongens jullie kunnen het. Laat de scheids maar fluiten voor onzin dingen, wij geloven in jullie. Door natuurlijk weer de draad goed op te pakken en goed aanvals-en verdedigingswerk te verrichten en mooie reddingen van onze keeper lukte het toch nog om op 1-2 te komen. Tevens de einduitslag van de wedstrijd.

Goed gespeeld jongens, wij "hooligans" hebben GENOTEN van deze super wedstrijd. Op naar de volgende.