DUNO JO13-1 mist pit en verliest van HBS

Datum

3 november 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

DUNO JO13-1 speelt vandaag uit tegen HBS JO13-2. Iedereen op tijd met verzamelen en dus allemaal aanwezig in de kleedkamer voor de bespreking. Door uitloop van de voorgaande wedstrijd beginnen we een paar minuutjes later. Al snel is te zien dat er geen pit in zit bij DUNO. Hierdoor komt HBS in de vierde minuut op een 1-0 voorsprong. Ongeveer in de tiende minuut gaat DUNO op weg naar het doel van HBS. De keeper komt ver het doel uit, maar helaas wordt hier geen gebruik van gemaakt. Slechts een corner blijft over. De corner wordt genomen en hieruit volgt een tweede corner. Deze verdwijnt in de handen van de keeper.

JO13-1 tegen HBS

Het spel gaat verder en richting het doel van DUNO. HBS schiet maar de keeper haalt uit en de bal verdwijnt naast het doel. Wederom breekt HBS uit. Er is veel geklungel voor het doel. En ja, zoals je het al vermoedde, valt de 2-0 voor HBS. Het blijft, zoals langs de lijn wordt gezegd, “slappe hap voetbal”. Ook HBS speelt geen geweldige wedstrijd maar heeft meer geluk met de treffers. Een vrije trap voor DUNO. Wordt te snel genomen dus opnieuw nemen. Mooi schot  maar helaas blijft het daarbij. Even later een goede uitbraak langs de lijn, wacht te lang met afgeven waardoor de bal wordt weggehaald voor HBS. Wel een corner voor DUNO. Corner genomen, schot op het doel maar gaat over.

JO13-1 verdedigt tegen HBS
De tweede helft begint DUNO wat beter te spelen. In de tweede minuut volgt mooie actie met het schot....in zijnet. Jammer! Een minuut later breekt DUNO weer door maar de kans wordt geblokt door HBS. Bij een duel aan de andere kant van het veld raakt een speler van DUNO geblesseerd. Aan het eind van de middag horen we dat hij een gebroken pols heeft. Het spel gaat verder. Een speler van DUNO krijgt geel. In een duel stuitert de bal omhoog en komt tegen zijn hand aan, vijf minuten bank zitten. DUNO met tien spelers verder. Een corner voor HBS. Goed hoog schot in de handen van de keeper van DUNO. Oh nee! De bal glipt uit zijn handen....maar gelukkig op tijd weer gepakt. De vijf minuten bank zitten is voorbij en DUNO is weer compleet in veld. DUNO is gebrand op een doelpunt. Maar de kansen die ze krijgen mogen er niet in, zo lijkt het.
JO13-1 valt aan tegen HBS

Nog tien minuten op de klok. Eindelijk gaan we het voetbal zien dat we hele wedstrijd hadden willen zien. Een vrije trap voor DUNO. Iedereen naar voren. De keeper neemt de vrije trap helaas ook deze gaat niet erin. In de 26e minuut gaat DUNO richting het doel van HBS. De voorzet.....YES! 2-1. Het wordt onrustig in het veld. DUNO wil meer en HBS wil de deuren dicht houden. De minuten tikken weg. In de laatste minuut nog een corner voor HBS. Wordt genomen.....in de handen van de keeper. Gelijk klinkt het eindsignaal. Als DUNO vanaf de eerste minuut feller had gespeeld, had de wedstrijd zeker de andere kant op kunnen gaan. Onthouden mannen voor de volgende keer! Nicky heel veel beterschap met je pols. Je zal worden gemist de komende wedstrijd(-en).