UVS JO15-2

Groep 2 01

14 september 2019 10:00

Marten Hof

DUNO JO15-1 heeft vandaag een thuiswedstrijd tegen UVS JO15-2. Op veld 2 speelt de JO10-1 waar ik bij mijn andere zoontje heb staan kijken. Deze wedstrijd gaat lekker, staan ruim voor, dus ik kan met een gerust hart naar de JO15-1. Ik val in de wedstrijd bij een 0-1 achterstand. Dat is jammer!

Het is een matige eerste helft. Misschien moeten de jongens nog wakker worden? De verzameltijd was tenslotte om 9 uur. En deze leeftijd gaat de vooravond van een wedstrijd natuurlijk niet om 21.00 uur naar bed :) De 0-1 wordt door UVS opgevolgd door de 0-2. Gelukkig komt DUNO voor de rust nog terug naar de 1-2. Met een puntje verschil de rust in.

Na de rust komen beide teams weer het veld op en de wedstrijd gaat weer door. DUNO speelt deze tweede helft beter dan de eerste. Met nog een paar minuten op de klok, en DUNO valt aan op het doel van UVS....Yes! DUNO scoort de 2-2. Nog een paar minuten te gaan. Het kan nog jongens!! De wedstrijd wordt uitgespeeld en het blijft 2-2.

Voor de bekercompetitie zijn we nu uitgeschakeld. Laten we deze bekerwedstrijden als nuttige oefenwedstrijden beschouwen. Op naar de competitie die volgende week van start gaat.