DUNO JO15-1 weet een achterstand om te zetten in een gelijk spel

GSC ESDO JO15-1

1e klasse 2

23 november 2019 9:30

Ricardo Ditz

Een redelijk vroege thuiswedstrijd voor de JO15-1 vandaag tegen ESDO. Verzamelen 8.30 uur, begin wedstrijd 9.30 uur. Om de positiviteit en het teamverband te verbeteren trakteert trainer Moncef de jongens wederom op een ontbijtje. Een paar weken geleden deed hij dit ook toen ze tegen de koploper moesten spelen. Deze wedstrijd resulteerde in een verdiend gelijk spel. Hopelijk wordt dit ook een leuke wedstrijd.

Het is een leuke eerste helft om naar te kijken. De eerste echte kans is een penalty voor DUNO. Helaas zit de keeper er goed bij en weet de bal via de paal buiten het doel te houden. DUNO krijgt genoeg kansen, maar die belanden maar niet tussen de palen. Een scheidsrechter kan een wedstrijd maken of kraken maar een compliment voor deze scheidsrechter, hij fluit een puike wedstrijd.
Tijdens de rust wordt er met wissels van tactiek veranderd. Maar of dit nu een goede uitwerking heeft?  Binnen de eerste 6 minuten van de tweede helft staat DUNO opeens 0-2 achter. Nou ja opeens....de verdediging is nog niet helemaal aanwezig in de wedstrijd. Gelukkig komt DUNO in de 16e minuut terug met de 1-2. Maar nog geen 10 tellen later scoort ESDO de 1-3. Op blijven letten!
Dan in minuut 28 lukt het DUNO de 2-3 maken. Nog een paar minuten te gaan. Een gelijkspel hangt in de lucht. Het kan nog. De allerlaatste speelminuut gaat in. DUNO valt aan....en scoort de 3-3. En weer gebeurt het, na het ontbijt van Moncef!!
Toch weer een punt in the pocket. Als ik eerlijk ben, als er net zo gespeeld was als in de eerste helft hadden we kunnen winnen. Maar beter 1 dan geen punt. Op naar volgende week!