Ontbijtjes trainer Moncef doen wonderen voor DUNO JO15-1

Scheidsrechter

Ricardo Ditz

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de laatste thuiswedstrijd van 2019. Deze spelen we tegen MSV '71 uit Maassluis. Ook deze ochtend werden de jongens door Moncef getrakteerd op een ontbijtje. Tot nu toe werden de wedstrijden waar vooraf een ontbijtje werd geserveerd, goed gespeeld. Eigenlijk moeten we nu niet hopen op een goede wedstrijd maar er maar vanuit gaan dat het een goede wedstrijd gaat worden. Beide teams staan klaar op het veld. Echter een belangrijk iemand ontbreekt, de scheidsrechter heeft zich verslapen. Kan gebeuren. Daarom neemt Andy de eerste vijf minuten de fluit in de hand/mond (het is maar hoe je het bekijkt). Het startsignaal klinkt en de wedstrijd is van start.
Moncefs ontbijtjes

DUNO begint goed en al in de eerste minuut een mooie voorzet gevolgd door een inkoppertje. Een snelle 1-0 voor DUNO. DUNO blijft in de aanval en krijgt veel kansen. Maar deze gaan naast, over of in de handen van de keeper. MSV komt richting het doel van DUNO. Door even niet goed te communiceren scoort MSV de 1-1. Het spel speelt zich vooral op de helft van MSV. DUNO zet druk maar zoals eerder gezegd mogen de kansen er niet in. Wederom lukt het MSV door te breken en scoren we de 1-2. DUNO reageert hierop gaat in de aanval en scoort de 2-2. Vlak voor rust is DUNO weer in de aanval, een MSV speler wil de bal wegwerken maar raakt deze verkeerd en de bal belandt alsnog in het doel. DUNO 3-2 door een eigen doelpunt van MSV. Met deze stand even opladen in de kleedkamers.

Tweede helft, DUNO begint wat zwakker en moet op blijven letten. Een kans voor MSV wordt net op tijd weggehaald voor doel. Gelukkig scoort DUNO de 4-2 en is er "wat lucht". Maar nog geen minuut later valt de 4-3 voor MSV. Wedstrijd vervolgt. DUNO is in de aanval en gaat op het doel van MSV af. De keeper haalt net de bal voor de voeten van DUNO weg. Goede actie van de keeper waarbij hij wel geblesseerd raakt. Maar hij kan de wedstrijd hervatten. Wat later lukt het DUNO de eindstand te bepalen met de 5-3. DUNO speelde een lekkere wedstrijd die met winst werd afgesloten.

Zoals aan het begin van het verslag gemeld was dit de laatste wedstrijd van 2019. Namens de JO15-1 en de aanhang, iedereen hele fijne feestdagen gewenst en een voorspoedig en sportief 2020!