Trainer Moncef tracteert DUNO JO15-1 op ontbijt en ziet zijn jongens gelijkspelen

HSV DUNO JO15-1

1 - 1

KMD JO15-1

1e klasse 2

9 november 2019 9:45

Rudy van Loon

Zoals wellicht bekend gaat het qua wedstrijd uitslagen niet zo lekker met DUNO JO15-1. Vorige week nog werd er verloren van de hekkensluiter in de poule. Vandaag staat de wedstrijd tegen de koploper, KMD. Vrijdagavond werd tijdens de training de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.

Vanmorgen voordat de warming up werd uitgezet stond er voor de jongens een ontbijt klaar in de kleedkamer. Een positieve actie van de trainer naar de jongens. Hopelijk werpt dit zijn vruchten af in de wedstrijd.

Vandaag is het weer heen en weren voor mij tussen veld 1 en 2. Vlak na de rust kom ik terug en nog steeds staat het 0-0. Ik moet zeggen een verrassend resultaat, het is namelijk wel eens anders geweest. Met nog ongeveer 25 minuten te spelen komt KMD dan toch op voorsprong, 0-1. Al snel komt DUNO terug met de 1-1, maar deze wordt afgekeurd. Er is hands geconstateerd. Jammer!

Niet getreurd want al snel is daar het verlossende schot en staat het alsnog 1-1.Uiteindelijk is dit ook de eindstand! Een positief einde van de wedstrijd en hopelijk een begin van een stijgende lijn. Moncef namens de jongens bedankt voor het ontbijt!