DUNO 15-1 verliest van poulegenoot Quick

Quick JO15-2

1e klasse 2

2 oktober 2019 18:15

Andy van der Sloot

DUNO JO15-1 heeft vandaag, woensdag 2 oktober 2019, een inhaal wedstrijd tegen Quick. Quick is toegevoegd aan de poule waar DUNO in zit. Om deze reden hebben zij wat wedstrijden in te halen. En één van de eerste is tegen ons. De scheidsrechter van vandaag is scherp op de tijd, waardoor de wedstrijd precies op tijd begint. Ondanks het echte frisse herfstweer is het langs de hekken druk met ouders, grootouders en overige toeschouwers.

De wedstrijd is van start gegaan. DUNO moet nog duidelijk in het spel komen. Binnen 5 minuten komt Quick door de verdediging van DUNO en scoort de 0-1. Ongeveer een minuut of 3 minuten later volgt een overtreding van Quick op DUNO. DUNO krijgt een vrije trap. Deze wordt genomen maar belandt in de muur en het spel gaat verder. Een corner voor DUNO, hier volgt een tweede corner uit. Deze corner wordt genomen maar wordt niet benut. Brrrr het wordt steeds kouder en natter. Gelukkig klinkt het rustsignaal en kan iedereen binnen even opwarmen en opdrogen.

Beiden teams betreden het veld en de tweede helft gaat van start. DUNO begint lekker want binnen twee minuten is daar de eerste kans. Helaas wordt deze weggehaald door Quick. Even sta ik niet op te letten en DUNO krijgt een penalty tegen. Helaas voor DUNO 0-2 voor Quick. Het spel gaat verder. Quick blijft de overhand houden in de wedstrijd. In de laatste 15 minuten gaat DUNO in de 16 meer druk uitoefenen en krijgt Quick meer moeite met het voetbal van DUNO. Helaas lukt het Quick nog wel in de aanval te komen en scoren de 0-3.