VDL JO15-1

2e klasse 2

25 januari 2020 11:45

R. (Roland) Westreenen

De eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft speelt DUNO JO15-1 tegen VDL JO15-1. Na de gebruikelijke warming up en de spelbespreking staan beide teams klaar op het veld. Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is van start. Na ongeveer 6 minuten speeltijd krijgt DUNO een mooie kans maar deze gaat net naast. Het spel gaat verder.

DUNO komt door de verdediging en met wat kunst en vliegwerk komt dan toch de 1-0 voor DUNO op het scorebord. Op naar 2-0 maar ook deze gaat langs het doel van VDL. Net zoals de andere kansen die DUNO krijgt. Met deze 1-0 voorsprong gaan we de rust in.

Na de hoognodige opwarming in de kantine en strategische bespreking in de kleedkamers gaat de wedstrijd weer verder. VDL heeft de rust goed gedaan en komt na ongeveer 5 minuten spelen op 1-1. Over en weer wordt er fel gespeeld. Er wordt niet heel slecht gespeeld, maar ondanks dat is de wedstrijd geen lust voor het oog. Met nog een aantal minuten te gaan komt VDL op 1-2.

DUNO probeert te redden wat er te redden valt en gaat op weg naar het VDL doel maar helaas gaat deze bal naast het doel. Nog twee corners maar deze worden niet benut. Dus blijft de eindstand op 1-2 voor VDL.