2e klasse 2

1 februari 2020 10:00

R. (Ricardo) Ditz

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Quintus JO15-1.

Zoals wel vaker heb ik het eerste stuk van de wedstrijd gemist omdat ik nog even bij de JO10-1 heb staan kijken.
Als ik bij veld 1 aankom hoor ik dat het 1-1 staat.

Al in de 1e minuut 1-0 scoorde DUNO door middel van een afstandschot die over de keeper stuiterde. Jammer dat ik die gemist heb!
In de 3e minuut werd door Duno in het strafschopgebied een overtreding gemaakt waardoor Quintus een penalty kreeg. Deze penalty werd raak in de hoek geschoten. En zo stond het binnen de eerste 5 speelminuten 1-1.
De eerste helft ging verder met vooral in de aanval spelen waar maar een enkele kans gecreëerd werd.
Rust
De tweede helft werd gelijk weer volop in de aanval gespeeld.
DUNO op weg naar het doel van Quintus. Een aantal sterke acties onderweg en een goede voorzet gevolgd door de 2-1 voor Duno.
De laatste 10 minuten waren spannend. Quintus zet meer druk. Na een goed verdedigende actie van een Duno speler die daarna twee man uitspeelt, vervolgens de bal passt (met sneeky buitenkant) rechts naar de middenlijn en daarna als een raket over het middenveld vliegt, krijgt de bal weer schitterend mee....laat één op één de keeper kansloos...met een schitterende 3-1 tot gevolg!!
De drie punten blijven op de Haagse Dynamiek en op naar volgende week.