1e klasse 4

27 oktober 2018 10:15

Roland van Westreenen

Allereerst mijn excuses dat het er vorige week niet van is gekomen een  verslag te maken van de thuiswedstrijd tegen Honselersdijk.
Hoewel DUNO deze wedstrijd won met 4-1, was het geen wedstrijd om warm van te worden. Duno heeft steeds de neiging erg slapjes aan de wedstrijden te beginnen. Als je de wedstrijden lekker fel begint, werkt dat als doping voor de  rest van de wedstrijd. In het kort het wedstrijdverloop.

Thomas kopte na ongeveer 20 minuten knap de 1-0 binnen. Gelukkig zag de scheids dat de bal de doellijn had gepasseerd. DUNO heeft steeds wel het betere van het spel, maar het wil maar niet vlammen. Er gebeurden verder weinig bijzonderheden. In de tweede helft werd Robin binnen de lijnen gebracht, dat schept altijd verwachtingen. En dat is niet onterecht want zijn eerste balcontact is meteen een poeier van randje zestien. De bal is onhoudbaar voor de keeper en via de binnenkant van de paal maakt hij er 2-0 van. Dat is een opsteker die wel even gevierd werd. Na een paar minuten scoort Thomas zijn tweede doelpunt door een iets wat discutabele penalty binnen te schieten voor de 3-0. Kort erna krijgt Siwan een enorme kans, maar helaas komt hij niet tot scoren. Honselersdijk creëert niet veel kansen maar die ene die ze kregen werd keurig benut 3-1.

Heel soms komt er uit wat er in zit. Een geweldige aanval over links over veel schijven, maar helaas werd dit niet beloond met een doelpunt. Dat was tikkie takkie zoals zij dat kunnen. Als ze elkaar weten te vinden is dit team het gevaarlijkst met combinatievoetbal. Uiteindelijk maakt Levi de 4-1 door een afstandsschot. Mooie knal maar eerlijk gezegd niet best gekeept. Dit was de eindstand. Natuurlijk, als je 4-1 wint heb je het niet slecht gedaan, maar echt goed was het niet vandaag. Snel door naar de volgende week.