FOTOVERSLAG: DUNO JO19-1 vergeet te voetballen bij HBS

... (e.d.)
26'

4e klasse 02

25 januari 2020 16:15

Een late zaterdagmiddagwedstrijd tegen het altijd lastige HBS stond vandaag op het programma voor DUNO JO19-1. Een wedstijd die een slechte eerste helft van DUNO liet zien en een betere tweede helft, waarin wij niet tot scoren kwamen. In de eerste helft was HBS bij vlagen beter dan DUNO en het lukte hen dan ook om de score te openen. Door een ongelukkig verwerkt schot door keeper Ramon kwam HBS voor rust op een riante 2-0 voorsprong. Na rust was DUNO de bovenliggende partij, maar net als de voorgaande wedstrijden, ging de bal er niet in. Volgende week hopelijk meer geluk tegen SV Nootdorp.