DUNO JO15-1 wint overtuigend bij Celeritas

RVC Celeritas 15-2

2 - 5

HSV DUNO JO15-1

22 februari 2020 11:45

Op deze zeer winderige zaterdagmorgen heeft DUNO JO15-1 een oefenwedstrijd bij en tegen Celeritas JO15-1. Onze vaste keeper is op wintersport dus moet er een invallende keeper worden aangewezen. De gelukkige is Freddie geworden. Of hij er blij mee is...geen idee. Maar wij zijn blij dat hij zijn team wil helpen. De handschoenen passen en het shirt staat goed. Dus het begin is er. Na de warming up en gebruikelijke strategie bepaling gaat de wedstrijd van start.

Veel over de eerste helft valt er niet te vertellen. Het is geen spectaculaire helft laten we maar zeggen. Een aantal foutjes, een aantal kansen die gemist worden, overtredingen die niet gezien worden. We gaan de rust dan ook in met 0-0. mAls snel staan beide teams alweer op het veld. Dus hop de koffie en thee in de hand en mee naar buiten.

De wedstrijd wordt hervat. Al snel breekt DUNO door de verdediging van Celeritas en scoort de 0-1. Deze wordt in de 47e minuut opgevolgd door de 0-2. Het spel ziet er al leuker uit dan in de eerste helft. Er wordt druk gezet en beter overgespeeld. Celeritas probeert wat kansen te creëren maar stuit hierbij op onze verdediging of keeper. DUNO gaat weer op weg naar het doel en weet hier de 0-3 te scoren. Celeritas komt richting het doel, maar de keeper weet het doel schoon te houden. DUNO heeft de smaak te pakken want nog geen vier minuten na de 0-3 valt de 0-4 tussen de palen.

Hoewel de winst in the pocket is moet DUNO blijven opletten want Celeritas geeft nog niet op. En dit gedacht te hebben scoort Celeritas de 1-4. DUNO gaat langs de lijn richting doel, een mooie voorzet en ook de 1-5 ligt in het doel. Hoewel het tijd is laat de scheidsrechter nog even door spelen. Celeritas vind nog de ruimte en scoort de 2-5. Hiermee wordt de eindstand bepaald. Uiteindelijk een betere tweede helft gezien. Freddie je hebt top gekeept!

Nu een week vrij, ook van de trainingen. De eerst volgende wedstrijd op 7 maart 2020.