Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jonge goden van vierde verslaan oudere senioren uit zesde

Jonge goden van vierde verslaan oudere senioren uit zesde

Datum

11 juli 2020 14:30

Scheidsrechter

Henk Ruijl

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555 XX
'S-Gravenhage
tel. 070-3685363

Afgelopen zaterdag stond de onderlinge wedstrijd DUNO 4 tegen DUNO 6 op het programma. De eerst wedstrijd weer in het "Corona-tijdperk".....

De "oudere" senioren van het 4e tegen de "jonge goden" van het 6e.

Voor aanvang van de wedstrijd hielden we eerst een minuut stilte vanwege het overlijden van de moeder van Wesley vd Linden (DUNO 4).

Een erg leuke sportieve wedstrijd, waarbij scheidsrechter Henk Ruijl niet heel veel in actie hoefde te komen. Het tempo lag vrij hoog vanaf het begin (of komt dat door de leeftijd haha), waarbij het 4e de aanvallen van het 6e goed kon pareren.

Dit zelfs met een paar goede counters, wat na een klein kwartier resulteerde in een 1-0 voorsprong voor het 4e.  De jongens van 6 gingen ons nu meer vastzetten bij de opbouw, dus het werd wat lastiger om rustig op te bouwen. Toch kwamen we op 2-0, door een snelle aanval over rechts, een goede lage voorzet, waar je alleen maar tegenaan hoeft te lopen....

Het 4e snakte wel een beetje naar het fluitsignaal voor de "theepauze", en dat hadden de mannen van het 6e goed door. Met een paar snelle aanvallen en goede omschakelingen, kwamen ze nog voor rust op gelijke hoogte en zelfs op een 2-3 voorsprong.

De tweede helft gaf een niet veel ander spelbeeld.... het 6e die veel aan de bal waren en een hoog tempo speelde en het 4e die er vaak gevaarlijk uit konden komen.

Na een goede combinatie van het 6e, kwamen we op een 2-4 achterstand. Gelukkig hadden we aan weerskanten genoeg wissels, dus een ieder af en toe even aan het zuurstof... zeker aan onze kant !

Over en weer kwamen nu meer kansen, maar de eindstand van 2-4 bleef op het scorebord staan. 

Natuurlijk azen wij (DUNO 4) wel op revanche... Hopelijk aan het begin van het nieuwe seizoen ?! 

Henk bedankt voor het fluiten en Steve voor het plaatsen en bijhouden van het scorebord.

Fijne vakantie allemaal !!

John Kind

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!