12 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Ze zeggen... een slechte generale....

Daar moeten we dan maar op hopen. Want de 10-1 nederlaag van onze hoofdmacht bij CVC Reeuwijk is natuurlijk wel een smadeljke. Na 2-1 achter bij rust ging het daarna volstrekt mis. Vanuit veel standaardsituaties kon de thuisploeg naar hartelust scoren. Pas bij tien hield het op.

DUNO verprutste zo een aantrekkelijk affiche, want na twee overwinningen in de bekerpoule hadden we nog uitzicht op de overwinning. Reeuwijk bleek een goede ploeg, ook derdeklasser, maar kreeg na de doelwisseling zoveel ruimte dat er geen redden aan was.

We feliciteren daarom de thuisploeg, koesteren het enige doelpunt van Jerry Hogeboom (uit een strafschop) en gaan maar gauw vooruitkijken naar midweekse trainingen en de start van de competitie, uit bij Schipluiden (die zou trouwens ook wel goed uit standaardsituaties als corners en vrije trappen).

Schouders naar voren, kop in de wind - en dit (waarschijnlijk een negatief record in de bekerstrijd vanuit historisch perspectief) maar gauw vergeten.