SEV 4

5e klasse 11

26 september 2020 13:30

Piet Pop

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma voor het 4e thuis tegen SEV 4. Na vorige week een weekend weg te zijn geweest met zijn allen, konden we vandaag laten zien waar zo'n weekend eigenlijk goed voor is. Met 16 man begonnen we aan de wedstrijd, en was gelijk al duidelijk dat we de drie punten op de Haagse Dynamiek wilde houden. Vanaf het begin waren we scherp en kon SEV er maar niet uit komen. Tot echt grote kansen leidde dit nog niet, maar SEV kwam niet eens in de buurt van Warner.

Binnen een half schoot Rodi de bal dan eindelijk in het vijandelijke doel. Vanuit een moeilijke hoek vanaf links, schoot hij de schitterend binnen. Dit was ook de ruststand, al hadden we er wel een paar bij moeten prikken. Zeker gezien het veldspel! Na weer wat invalbeurten, was het spelbeeld na rust eigenlijk hetzelfde als voor rust. Alhoewel SEV deze helft een keer of twee drie gevaarlijk voor Warner op kon duiken. Na een zeer mooie aanval kon Tim de wedstrijd in het slot gooien... Met een geplaatst afstandsschot schoot hij de 2-0 binnen. Hierna gaven we niets meer weg en konden we de overwinning overtuigend binnenhalen.

Na twee overwinningen in de beker en de eerste competitieoverwinning, was het eindelijk weer eens tijd voor een juichfoto.... Iets waar heel DUNO steeds weer naar uitkijkt! Volgende week reizen we af naar Valkenburg. Gelukkig wel in Zuid-Holland, maar het is toch een stukje uit de buurt. Dan spelen we om 14.00 uur tegen Valken'68.