Groeten uit Wijhe ; verslag dag 3 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 3

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 3

30 juni 2019 21:45

NT

En helaas is de laatste dag van het kamp aangebroken. Als de wekker om 6.30 gaat is het nog een stuk rustiger in het bovenbouw huis als de dag ervoor. Het is zelfs nog muisstil.
Hier moet natuurlijk verandering in komen dus met een muziekje als kamers langs. Het is toch lekker wakker worden met Tsunami van DVBBS en Borgeous!

Als iedereen wakker en aangekleed is worden ze allemaal verzameld voor de instructies. Daarna is het ontbijten en dan terug naar het huis om de spullen in te pakken. Goed kijken of je niets vergeet!

Om 9.45 moet iedereen klaar zijn, dan gaan we richting het bos voor de laatste activiteiten van dit kamp, het laagte parcours, boog schieten en blaaspijp schieten.

Maar voordat we vertrekken zijn er nog wat prijzen uit te delen. Gisteravond is de prijs van het zeskamp bij de onderbouw al uitgedeeld. Nu voor de bovenbouw. Ook hebben we een prijs voor degene die de meeste doelpunten heeft gescoord (boven- en onderbouw), prijs voor het mooiste doelpunt en niet te vergeten prijs voor de hardste snurker (John Kind).Ook wordt het activiteitenteam in het zonnetje gezet als dank voor alles wat zij dit seizoen hebben gedaan.

Daarna is het tijd om naar de activiteiten te gaan.
Ook tijdens deze activiteiten worden de komkommers en watermeloenen weer uitgedeeld. En niet te vergeten drinken, want ook vandaag is dat weer hard nodig!

Als de kinderen bezig zijn gaat de kampleiding beide huizen opruimen. En de achtergebleven spullen verzamelen.
Als iedereen terugkomt van de activiteiten is er nog ijs en wordt iedereen gevraagd langs de tafel met gevonden voorwerpen te lopen.
Op naar het restaurant voor de lunch. Iedereen neemt de bagage alvast mee.
Na de lunch staan de bussen klaar en wordt alle bagage ingeladen. Als iedereen in de bussen zit nemen we afscheid van Heino. Het is dan precies 13.30 uur.

In de bussen is het al snel een stille boel. Stuk voor stuk vallen de kampgangers is slaap. In de bus van de onderbouw worden de bomen weer omgezaagd. Wie was ook alweer de hardste snurker?

Rond de klok van 16.00 uur arriveren de bussen bij Duno. De ouders/verzorgers staan al te wachten om iedereen weer te ontvangen.
Vermoeid stapt iedereen uit de bus, pakt de tassen mee en gaan richting huis. 
Het eerste Duno kamp sinds jaren is een feit!! Tsjonge wat was het een super leuke tijd. Wij als begeleiding hebben genoten van de kanjers vanuit de onder 8 tot en met 13. Een kamp met alleen maar gezelligheid en geen rottigheid.
Bedankt begeleiders voor de organisatie en alle goede zorgen. 
En onze sponsor Albert Heijn Savornin Lohmanplein voor alle lekkernijen en limonade.
Wie weet volgend jaar: Duno Kamp 2020!


Bron: Sandra Brullemans
Delen

Lees meer over:
Heino Summercamp Zomerkamp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!