DUNO Jeugdkamp 2022 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO Jeugdkamp 2022

DUNO Jeugdkamp 2022

DUNOJEUGDKAMPLOGO2022.png

Welkom op de pagina van het DUNO-jeugdkamp, editie 2022. Op deze pagina vindt je het laatste kampnieuws en alle belangrijke informatie.

Volg je de DUNO Kamp Den Haag Facebookpagina al ?

 

Wanneer : 24, 25 en 26 juni 2022

Waar : Summercamp Heino in Wijhe

 

Parkplattegrond Summercamp Heino :

Plattegrond-Summercamp-Heino-overzicht-2021-1536x1086.jpeg

TERUGBLIK DUNO JEUGDKAMP: Bekijk hier alle foto's en video

30 juni 7:00  Wat was het weer een geslaagde editie van het DUNO jeugdkamp in summercamp Heino. Bij deze weg willen wij het activiteitenteam, de begeleiders alsmede de sponsoren van harte bedanken.meer »

392x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 3

27 juni 7:00  De derde en daarmee de laatste dag van het DUNO-jeugdkamp zit erop. De dag begon rustig, waarna het tijd was voor de jaarlijkse ochtendgymnastiek. Vervolgens gingen we met zijn alle richting het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om de koffers in te pakken en de kamer op te ruimen. Hierna werden de groepen verdeeld en ging de één een zaalvoetbaltoernooi spelen in de sporthal, terwijl de ander een speurtocht hebben gehouden. Hierna was het tijd om naar huis te gaan. Ditmaal in een grote dubbeldekker. Omstreeks 15:45 uur arriveerde de bus en konden de kinderen herenigd worden met hun ouders/verzorgers. Wij hopen dat jullie een geslaagd weekend hebben gehad, en hopelijk tot volgend jaar. #Maartenbedanktmeer »

238x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 2

26 juni 12:30  Dag twee van het DUNO jeugdkamp zit erop. De dag begon met het ontbijt op het park. Na het ontbijt vertrokken we lopend richting voetbalvereniging Heino, waar we een onderling toernooi speelde. Wij bedanken de gastvrijheid en sportiviteit van de thuisclub. Na het toernooi was het tijd voor de lunch. Nadat de maagjes waren gevuld was het tijd om af te koelen in het meertje. De één ging zwemmen, terwijl de ander ging voetballen. Toen iedereen zijn laatste energie had verspild was het tijd voor de BBQ. En wast bleek, twee bestuursleden, in de vorm van Maarten Speets en Arie Brugman waren gearriveerd om te kijken hoe het hier was. Tegen de avond was het tijd voor het zeskamp. Na de zeskamp ging de één rusten, terwijl de ander lekker los ging in de disco.meer »

212x gelezen

INTERVIEW : Joey Feitz over het DUNO-jeugdkamp

26 juni 7:00  Het is inmiddels zijn laatste jeugdkamp. Jeugdvoorzitter Joey Feitz draagt na dit seizoen het stokje over aan Marlies de Klerk. De hoogste tijd om hem te interviewen tijdens het DUNO-jeugdkamp.meer »

537x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 1

25 juni 7:30  De eerste dag van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag net na 16.00 uur vertrokken de bussen richting Summercamp Heino, waar we na een kleine vertraging rond 19.00 uur arriveerden. Nadat de tassen in de kamers werden gezet konden we met zijn allen aan het avondeten, wat in de ochtend door Dennis Barbier is bereid. (Video 1). Na het avondeten werd het bosspel gehouden, waarna een vrije avond volgde. Uiteraard werd er door sommigen ook geslapen, al waren de meesten nog tot laat op.meer »

490x gelezen

DUNO-jeugd bedankt sponsors voor bijdrage aan DUNO-jeugdkamp

24 juni 7:00  We vertrekken vrijdagmiddag pas, maar niet zonder onze sponsors eerst bedankt te hebben. Want zonder sponsors hadden wij geen lekkere hapjes en drankjes kunnen inslaan voor de kinderen van het DUNO-jeugdkamp.meer »

505x gelezen

Vrijdag is het zover: DUNO jeugdkamp 2022 gaat beginnen!

23 juni 13:00  Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 24 juni gaat onze jeugd tot en met 13 jaar op kamp. Wauw, een feestje om naar uit te kijken! Het is een omvangrijk gezelschap van liefst 86 spelers en vele begeleiders dat op pad gaat. De bestemming is net zoals vorig jaar 'Summercamp Heino in Wijhe'. We horen alom om ons heen dat iedereen er bijzonder veel zin in heeft. Daar is alle reden toe! Let op : Vergeet vanavond niet je tas(sen) in te leveren. Lees hieronder alle informatie op een rij.meer »

279x gelezen

Alsnog mee op het DUNO Jeugdkamp? De laatste plekken!

17 mei 7:00  Ben je te laat met aanmelden voor het DUNO-jeugdkamp maar wil je toch nog mee? Dat kan! Er zijn nog een paar plekken vrij. Stuur een mail naar activiteitenteam@hsvduno.nl onder vermelding van je naam en team. Dan gaan wij van het Activiteitenteam er alles aan doen om alsnog voor jou plek in te ruimen. Het jeugdkamp is van 24 tot en met 26 juni, bestemd voor spelers van de JO8 tot en met de JO13. meer »

263x gelezen

Ja, al 60 DUNO-spelers mee op JEUGDKAMP, deadline nadert!

2 februari 7:00  Het kan nog even, maar de deadline komt in zicht: je kunt je aanmelden voor het DUNO-jeugdkamp, van 24 tot en met 26 juni. Inmiddels zijn 60 aanmeldingen binnen en heb je de kans tot 13 februari je op te geven. Dit jaarlijks onvergetelijke jeugdkamp voor spelers van de JO8 tot en met de JO13 mag je niet missen! Lees er hieronder alles over. En denk dus aan die laatste datum die in zicht komt, 13 februari.meer »

306x gelezen

Geef je op voor het DUNO-jeugdkamp 2022

21 januari 10:45  Beste ouders/verzorgers van de JO8 t/m JO13 spelers, Komend jaar staat ons, inmiddels bekende en beroemde, jeugdkamp weer op de planning! Via dit bericht willen we u alvast informeren over de voorbereidingen van dit kamp en de inschrijving van uw kind; uw zoon/dochter wil dit niet missen! meer »

601x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!