Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Halloween, spanning stijgt naar griezelen op 1 november

Halloween, spanning stijgt naar griezelen op 1 november

14 oktober 2019 17:00

GZ

Op vrijdag 1 november gaat het gebeuren. Het spookt dan bij DUNO! Voor de jeugd tussen 6 en 12 jaar wordt het reuze-spannend en je mag dit als DUNO'er niet missen. We gaan niet alleen griezelen, maar ook een griezelbingo spelen. Daar moet je je dan nog wel vooraf voor aanmelden. Het Activiteitenteam van DUNO is nu druk aan het voorbereiden, je helpt ze enorm door je op tijd te melden.

Weet je het nog? Halloween op DUNO, met een speciale bingo, op vrijdag 1 november is het zover! Vergeet je niet op te geven, kijk hieronder hoe dat kan.

Het spookt bij DUNO. Op vrijdag 1 november. Het wordt dan griezelen bij ons op de club. Wie durft te komen? Vanaf 18.15 uur is het verzamelen voor het hek bij DUNO en dan... even na half zeven kun je ons terrein op. Tenminste: als je durft. Kom verkleed, dan pas je het best bij het GRIEZELTERREIN dat Haagsche Dynamiek dan is. Je moet echt lef hebben, ook om deel te nemen aan de GRIEZELBINGO.

Het griezelen is voor spelende leden en de kinderen van spelende leden van DUNO tussen 6 en 12 jaar. Broertjes en zusjes in deze leeftijd mogen ook meedoen. De kosten bedragen 5 euro per aanmelding.

De HALLOWEEN op DUNO eindigt zo rond 20.30 uur - als je dat dan tenminste haalt natuurlijk.

We kunnen ook nog helpers gebruiken, kijk hier.


Halloween 1

Halloween 2

Halloween


Bron: Activiteitenteam
Delen

Lees meer over:
Halloween

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!