Cookie beleid HSV DUNO

De website van HSV DUNO is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies. Hieronder de cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Google analytics Toestaan Niet toestaan

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Drukte op feestavond vrijwilligers 11 december; jij je al opgegeven?

Drukte op feestavond vrijwilligers 11 december; jij je al opgegeven?

27 november 2015 0:00

Henk Ruijl

Zijn we weer, want we gaan aftellen naar het bijzondere feest voor alle DUNO-vrijwilligers op vrijdagavond 11 december. Je kunt je nu nog opgeven, dat kan tot 1 december. Zie hieronder wat er staat te gebeuren. En een ding: het wordt druk, echt druk. Dus mis dit niet, want zoveel vrolijkheid en lekker eten in geheel en al DUNO-sfeer dat wil je beleven.

Het wordt geen misselijk feestje op vrijdagavond 11 december. Een landelijk bekende artiest, een prachtige menukaart: als je vrijwilliger bent bij onze club dan mag je onze feestelijke avond voor alle mensen die bij DUNO hun handen uit de mouwen steken niet missen.
Niemand minder dan de vermaarde violist Andrei Serban (foto) zorgt samen met onze eigen New Slik & Slokkie voor de muzikale omlijsting. Het wordt daarmee een even intiem als swingend feest, met dus ook een heerlijk diner.
Je moet je alleen dus nog wel opgeven! Doe jij iets binnen onze club en wil je deze gouden DUNO-avond niet missen: Geef je op voor 1 december met vermelding van je activiteit (leider, gastvrouw/heer, commissielid, scheidsrechter, bar, etc.) en of je met uw partner komt op bij [email protected] of [email protected]

Gepaste kleding is gewenst (gezellig, sfeervol, maar laat het er je niet van weerhouden te komen: het hoeft niet sjiek!)

Aanmeldingen na 1 december kunnen wij gelet op de inkoop en organisatie helaas niet meer honoreren.

Menukaart DUNO-vrijwilligers kerstdiner:
Cocktail Dindonneau braisé
cocktail van gebraiseerde jonge kalkoen

Spoon pistache
mousserende wijn met pistache ijs

Rollade procureur farci
met wildgehakt gevulde procureur rollade geserveerd met in spek gerolde sperziebonen, gevulde appel en kastanje aardappelsoesje.

Crêpe Suzette
met ijs gevulde flensjes overgoten met geflambeerde grand marnier sinaasappelsaus

Café grandeur
koffie geserveerd met kleine chocolaatjes
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!