DUNO 1 brengt met zege op koploper nog meer spanning aan top 2C

24 maart 2012 0:00

De mooiste van Aimen Said (foto) was zaterdag 24 maart direct de beslissende: in de slotfase van de topper tussen DUNO 1 en koploper Valken'68 (in Valkenburg) vuurde de DUNO-aanvaller een kanonskogel af. De bal suiste de kruising in en alles wat groen-zwart was stond even verbijsterd als blij langs de kant: de winnende goal! DUNO dus versloeg op deze zonnige zaterdag in een spectaculair duel de lijstaanvoerder. Bij rust was het 1-1, in een duel waarin Valken'68 na 40 (veertig!) seconden met tien man verder moest. De rechtsback haakte Aimen en moest met rood vertrekken. Daarna was het toch de thuisploeg die scoorde en kwam DUNO vlak voor de rust op 1-1 door een fraai doelpunt van Rico Westdorp. Na de doelwisseling maakte Marc Boshoff ook al prachtig de 1-2, maar Valken'68 kwam toch langszij. Totdat Aimen besliste. In de stand is DUNO de kop nu tot op een punt genaderd, het is extreem spannend >>>. Nog zes wedstrijden te gaan! Het verslag van Rob Leenheer volgt spoedig. Verder behaalden DUNO 3 en DUNO 4 knappe overwinningen en bij de jeugd won onder meer DUNO D1. Top! Zie voor heel veel uitslagen >>>.