Climax op zaterdag 8 juni: DUNO - Haaglandia 1 (1-1) en ook tweede in finale (nu met foto's en verslag)

1 juni 2013 0:00

De achtste juni 2013 wordt een nu al historische dag voor DUNO! Ons tweede elftal speelt dan de finale van de nacompetitie op neutraal terrein tegen BSC'68 en ons eerste elftal ontvangt in een zinderende climax Haaglandia. De tussenstand bij DUNO 1-Haaglandia biedt DUNO (maar zeker ook Haaglandia) perspectief: het staat na 90 minuten 1-1. Of het net zo spannend wordt als tijdens DUNO-Hellevoetsluis (5-4) kunnen we niet beloven, maar spektakel hangt in de lucht. DUNO heeft aan winst op Haaglandia voldoende om te promoveren naar de EERSTE KLASSE. Dat zou toch ongekend zijn! We rekenen zaterdag 8 juni daarom ook op veel DUNO'ers om vanaf 14.45 uur DUNO aan te moedigen. Voor DUNO scoorde op 1 juni Kevin Hess (foto) in Rijswijk een fabelachtig doelpunt: een vrije trap vanaf zestig meter vloog over de doelman heen. DUNO kwam voor, maar nog geen minuut later was het 1-1, ook al uit een vrije trap. DUNO 2 heeft de spannende eindstrijd te danken aan een 1-2 zege bij Kagia 2, opgeteld bij de 6-1 thuiswinst was dat ruim voldoende (doelpunten Björn van Nierop en Joeri Krijtenberg). Tegenstander is nu BSC'68 2 dat DSVP achter zich liet. Op naar zaterdag!