DUNO C2 wint eenzijdige wedstrijd

16 april 2013 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO C2 - RAS C1 7 - 0 Vanaf de aftrap was het eenrichtingsverkeer richting de goal van RAS C1 en mede doordat de 1-0 al in de 16 e minuut viel werd het geen moment spannend. Na een 1-0 ruststand werd uiteindelijk met 7-0 gewonnen. DUNO C2 was compleet waardoor trainer werd geconfronteerd met de luxe samen spel. Al in de 16e minuut had daniel een fraaie actie op de achterlijn en wist de bal terug te leggen op joep die beheerst raak schoot. (1-0) Door samen goed het spel te spelen heeft DUNO voor 90 % bal bezit. Er werd mooi voetbal gespeeld, kansen gecreëerd maar de goal bleef uit. Na rust hetzelfde eenzijdige wedstrijdbeeld. Na 30 seconden was het weer raak toen joep met een fraaie actie zijn tegenstander het bos instuurde door weer een goal te maken (2-0) . Al in de 3e minuut omspeelde amit de keeper en stond de 3-0 op het scorebord.
Door een mooi samenspel en goed beheerst voetbal kan joep in de zestiende minuut de 4-0 maken. Daarna volgde : 19e minuut de 5-0 joep 30e minuut de 6-0 joep
En Vlak voor tijd nog een schot van joep nog 7-0 Een compliment aan de gehele C2 die ondanks dat al snel duidelijk werd dat deze wedstrijd zal worden gewonnen, op hun positie bleven en de bal lieten rondgaan. Man of the match: Joep.