DUNO C2 pakt eerste winst in nieuwe bekerpoule

7 oktober 2013 0:00

BSC´68 C2 - DUNO C2 0-6 (0-4)
De tweede (uit)wedstrijd in de nieuwe bekerpoule. Dit maal in Benthuizen, en dat ook nog eens om de lekkere tijd van 9.00 uur in de ochtend. Helaas zonder Rishi, die vorige week ongelukkig zijn pols brak, nogmaals veel sterkte en we hopen dat je snel weer op het veld bent te bewonderen. Ruchir, Halit en Ravi waren er deze wedstrijd wel weer bij.
Na goed te zijn ontvangen door de tegenstander begon DUNO sterk aan de wedstrijd en zette BSC direct vast op de eigen helft. Dit leverde een aantal mooie aanvallen op, met als hoogtepunt de 0-2 gemaakt door Tim na een aanval over de rechterkant van het veld. De rust werd bereikt met 0-4, door verdere goals van Ruchir en Halit (2x, zoals beloofd).
De tweede helft begon DUNO weer sterk en werd het al snel 0-5 door Ruchir. BSC kwam er nog wel enkele malen gevaarlijk uit, zonder succes. Bij DUNO werd er in deze fase iets te veel voor eigen succes gekozen voor het goal, terwijl een teamgenoot er beter voor stond. Desondanks stokte de teller uiteindelijk niet bij 0-5, het werd nog 0-6 door een goal van Patryk.
Goede teamprestatie! Volgende week eindelijk weer eens een thuiswedstrijd.